Handbalistele pregătesc startul returului cu câteva jocuri amicale

Universitatea Cluj a intrat în linie dreaptă pentru returul Ligii Florilor la handbal feminin. „Studentele” și-au programat trei partide de verificare, toate în deplasare.

Primul meci a fost în compania echipei Gloria Bistrița, în data de 16 aprilie, unde alb-negrele au cedat cu 29-32, scorul la pauză fiind de 16-22. Principalele marcatoare ale Clujului au fost Judith Vizuete (7), Florina Chintoan (6) și Corina Cordoș (5).

Al doilea meci a avut loc luni, 19 aprilie, împotriva HC Zalău. Disputa de sub Meseș a fost câștigată de trupa lui Tadici, scorul final fiind de 26-30 (12-12). Principalele marcatoare pentru „U” au fost Roza Chintoan (9), Judith Vizuete (5) și Diana Lazăr (4).

Ultimul meci din această serie va avea loc vineri, 23 aprilie, ora 15:30, la Baia Mare, cu semifinalista EHF European League, Minaur Baia Mare.

„Avem nevoie de fiecare jucătoare să fie cu mintea la handbal și la această echipă în returul campionatului”

„Au fost două partide utile de verificare în care au evoluat și jucătoarele care au prins mai puține minute. Vineri vom mai disputa un meci impotriva celor de la Minaur Baia Mare. Rebeca Necula a fost plecată la București cu lotul României de Tineret, o așteptăm și pe ea să se întoarcă în aceste zile. Cel mai important lucru este că avem lotul complet în proporție de 90%.

Urmează un retur jucat în 40 de zile și avem nevoie de fiecare jucătoare să fie cu mintea la handbal și la această echipă. Cine va da totul pentru “U” va avea locul ei dacă dorește să continue la această echipă și în sezonul următor. Avem nevoie de dăruire, de determinare și de spirit de luptă la fiecare meci, doar așa vom putea obține victorii. Toate gândurile noastre sunt îndreptate pentru partida de săptămâna următoare împotriva celor de la Dacia Mioveni.”, a declarat Sergiu Cacoveanu, directorul sportiv al clubului, pentru u-cluj.ro

Universitatea Cluj va juca la Bistrița în perioada 26 aprilie-1 mai în primul turneu din retur, având două jocuri cruciale pentru salvarea de la retrogradare, cu Dacia Mioveni și Activ Prahova Ploiești.

Foto: u-cluj.ro

sportulclujean

Toate articolele →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *