„U” NTT DATA lasă o ultimă impresie negativă în Divizia A1

Fără motivație în ultimul turneu al acestui sezon din voleiul feminin românesc, fiind sigură de retrogradare și de clasarea pe ultima poziție în clasament, „U” NTT DATA Cluj-Napoca a pierdut toate cele trei meciuri de la Galați.

Clujencele au jucat luni cu gazda turneului, CSU Belor, pierzând clar cu 0-3 (19-25, 15-25, 8-25). Continuarea n-a adus nimic mai bun, „studentele” fiind învinse de CSU Medicina Tg. Mureș tot cu 0-3 (14-25, 16-25, 14-25).

Miercuri, în ultima apariție pe prima scenă a voleiului feminin, Universitatea a fost învinsă, din nou cu 0-3 (17-25, 15-25, 19-25) de FC Argeș Volei, trupă ce avea cuțitul la os și trebuia să câștige pentru a spera la salvare.

În cele din urmă, Clujului i s-a alăturat FC Argeș pentru retrogradare, asta după ce Medicina Tg. Mureș a trecut în încheierea campionatului cu 3-1 de CSU Belor Galați, succes ce a însemnat automat salvarea medicinistelor.

Clujul termină acest sezon cu doar șase puncte acumulate, având 3 victorii și 25 de înfrângeri, cel mai slab record din tot campionatul.

CSM Târgoviște a câștigat Divizia A1, obținând primul titlu din istorie, podiumul fiind completat de Volei Alba Blaj și CS Dinamo. Din eșalonul secund au promovat SCM U Craiova și ACS Volei „Cristina Pîrv” Turda.

Foto: arhivă Facebook Sportul Ilustrat

Written by 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.