Revenirea fanilor în tribune, după 1 iunie! Ministrul Sportului a anunțat câți oameni pot participa la meciuri

Ministrul Sportului, Carol Eduard Novak a anunțat că la începutul acestei veri fanii vor putea revenii în tribune. Potrivit telekomsport.ro, Novak preconizează o ocupare de 25% din capacitatea stadioanelor/sălilor.

Ministrul Tineretului și Sportului spune că măsurile vor fi relaxate din prima zi a lunii iunie și că decizia va fi valabilă pentru toate sporturile.

„Ştiţi foarte bine care este situaţia pandemiei în Europa. Trebuie să vă spun că şi noi ne inspirăm din afară. Mă bucur mult că Guvernul şi-a asumat acest lucru ca să rămânem în lista organizatorilor pentru EURO 2020. Vorbim de 25% (din capacitatea stadionului). Această schemă poate fi începutul, făcută de către membrii UEFA să poată fi introdusă şi în celelalte sporturi. Europeanul de la București va fi un test pentru noi. Guvernul doreşte ca de la 1 iunie să revenim la o viaţă normală. În curând vom avea spectatori şi în Liga 1, şi în alte sporturi”, a declarat Eduard Novak.

O echipă care ar putea beneficia din plin de aceste decizii este U-BT Cluj-Napoca, dacă ajunge în finala campionatului, care este programată în perioada 9-20 iunie anul curent, după cum notează baschet.ro.

Foto: arhivă sportulclujean.ro

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *