ANALIZĂ – Ce prestație au avut jucătorii lui „U” Cluj în victoria cu Metaloglobus

Universitatea Cluj a învins, pe teren propriu, formația bucureșteană Metaloglobus, scor 2-0, la capătul unei partide, în care cele două formații și-au împărțit momentele de dominație.

În comparație cu ultimele două meciuri, în care alb-negrii au înregistrat o înfrângere și un egal, jocul a fost unul mai ofensiv și mult mai pragmatic la fazele fixe. În prim-planul partidei s-au aflat doi jucători tineri ai Universității, Tudor Telcean, care a oferit assist-urile și Victor Dican, care a marcat o dublă, ajungând la 4 goluri în acest play-out.

Sportul Clujean a efectuat o analiză succintă privind prestația fiecărui jucător din acest meci.

Vlad Muțiu – acesta a reușit să țină poarta intactă în acest joc, dar în continuare acesta prezintă probleme la ieșirile din poartă. O fază importantă la care acest lucru s-a văzut a fost în prima parte, când a ieșit greșit în fața lui Coman de la Metaloglobus, dar fundașul bucureștenilor nu a reușit să profite de acest lucru.

Tudor Telcean – s-a aflat într-o formă bună în partida cu Metaloglobus. Pe lângă intervențiile bune în fața jucătorilor din ofensiva bucureștenilor, Telcean a arătat că se descurcă bine și la fazele fixe de atac, unde i-a oferit două assist-uri lui Dican la cele două goluri.

Srdjan Luchin – și-a arătat la fel ca în multe alte meciuri din acest sezon experiența. Pe tot parcursul partidei și-a marcat bine adversarii și a avut mai multe intervenții bune atât în prima parte cât și în a doua.

Victor Dican – se află într-o continuă creștere de formă de când Costel Enache i-a acordat mai multe minute în teren. Pe lângă cele două goluri marcate, care au adus victoria în acest joc, Dican a avut mai multe intervenții bune în fața ofensivei bucureștene.

Carol Taub – Pe faza ofensivă, Taub a inițiat mai multe acțiuni ofensive, care au provocat deranj în defensiva celor de la Metaloglobus, dar pe faza defensivă extrema alb-negrilor a avut mai multe momente în care adversarii l-au depășit prea ușor.

Nicolae Pîrvulescu – „Nicky” a avut o evoluție modestă în acest joc. S-a achitat de sarcinile acestui joc destul de bine, dar pe faza ofensivă acțiunile sale nu au generat la fel de multă panică comparativ cu partidele precedente, iar pasele furnizate nu și-au găsit de cele mai multe ori ținta.

Donaldo Acka – a avut mai multe recuperări bune la centrul terenului, dar aportul său pe faza ofensivă a fost unul mai puțin reușit în această partidă.

Ioan Filip – Chiar dacă a ratat un penalty în cea de-a doua parte, Filip a avut un joc consistent având mai multe acțiuni bune pe faza ofensivă, iar în apărare mijlocașul a coborât bine ajutându-și colegii la situațiile periculoase

Idan Golan – Evoluția israelianului a fost una bună în prima parte a meciului, când a inițiat mai multe acțiuni ofensive de pe partea sa, dar în a doua repriză acesta a scăzut din turație.

Cosmin Meșter – Tânărul Meșter nu s-a aflat la cea mai bună partida a sa. Jocul său a fost unul destul de șters, nereușind să impună vreun pericol pentru adversari

Derick Ogbu – Nigerianul se află într-un regres masiv. Acesta a rata o șansă uriașă în a doua repriză când nu a putut să-l învingă pe Nedelcovici din 5 metri. De asemenea, aportul ofensiv al noului venit a fost unul scăzut în ultima vreme, nereușind să mai bage mingea în ațe, în ciuda paselor bune primite de la colegi

Jucătorii intrați în a doua parte

Schimbările realizate de antrenorul „studenților” au fost inspirate. Dintre jucătorii introduși, doar Ilieș și Pop au însemnat cel mai mare pericol pentru Metaloglobus, dar nici evoluția lui Negrean nu a fost una rea.

* Legat de introducerea lui Ribeiro și Chacana ar fi nedrept să ne pronunțăm, ei fiind introduși destul de târziu în joc.

FOTO: Lucian Nuță

Stroia Cătălin

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *