Costel Enache, după victoria cu Metaloglobus: „Mi-a fost teamă de meciul de azi”

Universitatea Cluj a învins sâmbătă dimineață, 24 aprilie, formația Metaloglobus București, scor 2-0, în etapa a 5-a a play-out-ului ligii secunde. „Studenții” s-au impus cu cele două goluri marcate de fundașul Victor Dican. Antrenorul clujenilor, Costel Enache a reacționat la cald după victorie.

Eram destul de îngrijorat înainte de meci. Nu mai știam care e realitatea despre noi și aveam în față un adversar destul de incomod. Metaloglobus a fost un adversar puternic în acest campionat și destul de matur. Au reușit să gestioneze momentele importante de joc, au jucători de calitate în compartimentul ofensiv, jucători cu maturitate în faza defensivă.

Mi-a fost puțin teamă de meciul de azi. Acum că s-a terminat pot spune că și noi am fost maturi azi, am gestionat destul de bine jocul, am jucat organizat. Chiar dacă nu a fost un joc spectaculos aveam nevoie de cele trei puncte, acesta este cel mai mare câștig. Aduce puțină liniște și continuitate. Putem privi acum în viitor și asta este foarte important. Am grăbit puțin procesul pentru ceea ce urmează iar asta ar putea constitui un avantaj față de adversarele de anul viitor„.

Enache l-a iertat pe FIlip pentru penalty-ul ratat

Filip a făcut un joc bun, sunt foarte mulțumit de efortul depus, de modul în care s-a implicat în joc. Că a ratat un 11 metri îl pot înțelege fără niciun fel de reținere”

La final, întrebat de o posibilă plecare, Enache a lăsat ușile larg deschise:Pentru mine a fost un an foarte greu și a-și avea nevoie de puțină relaxare”.

Daniel Kerekes

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *