Final de sezon în Liga 3. Unirea Dej pierde prima poziție în ultima etapă, Turda ajunge pe 4 în seria a IX-a

Runda a 18-a a programat ultimele jocuri din sezonul 2020/2021 în Liga 3, rămânând de acum în luptă doar formațiile calificate la barajul de promovare în eșalonul secund.

Sticla Arieșul Turda a bifat o performanță importantă, reușind clasarea pe locul 4 la finalul sezonului, după victoria de la Ungheni. Florin Dan (dublă) și Vali Lemnaru au semnat succesul turdenilor cu 3-0, aducând cea mai bună clasare de la revenirea Sticlei Arieșul în „C”. De asemenea, Florin Dan a ieșit golgheterul seriei a IX-a, cu ale sale 15 goluri marcate!

Sănătatea Cluj încheie cu eșec această stagiune

„Virușii verzi” s-au predat la limită, 0-1 la Jucu contra fruntașei CSO Cugir, singura reușită venind în minutul 30 din partea lui Lupu după un corner. Formația din Alba a profitat și de jocul rezultatelor din această rundă, terminând sezonul pe prima poziție, urmând să joace cu SCM Zalău în semifinalele barajului. De cealaltă parte Sănătatea a căzut pe locul 8, la finalul unei stagiuni grele, cu multe probleme de lot în majoritatea etapelor.

Someșul Dej acuză arbitrajul împotriva Sânmartinului

Foto: Facebook FC Someșul Dej

Trei cartonașe roșii încasate și un penalty în favoarea bihorenilor, dar chiar și așa o înfrângere la limită, 1-2, suferită de Someșul Dej. Nou-promovata a acuzat prestația arbitrilor la final, scoțând în evidență că în ciuda inferiorității numerice de pe teren aproape s-a scos un rezultat de egalitate. La prima participare în „C”, dejenii încheie pe locul 7, cu 25 de puncte acumulate la capătul unui sezon destul de reușit, în care echipa a fost mereu în afara pericolului retrogradării.

Primul loc cedat în ultima etapă! Unirea Dej, doar egal cu Avântul Reghin

„Panterele roz” aveau nevoie de victorie pentru ultima rundă, pentru a nu conta rezultatul Cugirului cu Sănătatea Cluj și astfel elevii lui Dragoș Militaru încununau cu succes un sezon istoric. Meciul cu Reghinul n-a început tocmai bine, mureșenii deschizând scorul înainte ca Serediuc să egaleze, după care tot Avântul a mers în avantaj (1-3). Dejenii au egalat în finalul partidei, în câteva zeci de secunde (Ionuț Rus și Serediuc), dar n-au putut marca golul victoriei și s-a terminat 3-3! Unirea încheie pe 2 sezonul, după ce avea cinci puncte avans cu două runde rămase și va juca împotriva formației Minaur Baia Mare (n.r. turul în Maramureș, returul pe Municipalul dejean, 8 și 15 mai datele) în semifinalele barajului de promovare.

Foto principal: arhivă Facebook TurdaNews

Bucsi Krisztian

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *