Analiză – Evoluția baschetbalistelor Universității Cluj în Meciul II cu Agronomia București (locurile 7-8)

Echipa de baschet feminin a Universității Cluj a închis seria cu CS Agronomia București, după o nouă victorie în BTarena, scor 65-59. Prin această victorie, universitarele au încheiat sezonul 2020/2021 din Liga Națională de Baschet Feminin pe locul 7.

Sportul Clujean a analizat prestația baschetbalistelor în Meciul II cu Agronomia, ultimul joc din această stagiune a baschetului feminin românesc pentru cele două formații.

Primul 5

Andreea Fleșer – A suferit pe toată durata partidei, terminând cu doar 2 puncte marcate și acumulând 5 greșeli personale, cu 1/6 la nivelul aruncărilor. Singurul lucru pozitiv îl reprezintă numărul de recuperări, 7, un record pentru conducătorul de joc titular în acest play-off.

Ruxandra Chiș – Alături de străinele Timbilla și Campbell, singura care a trecut pragul celor 10 puncte marcate. A avut o nouă prestație decentă din afara arcului de cerc, cu 3/7, strângând și 8 recuperări, de asemenea record personal în play-off.

Alexandra Uiuiu – „Rece” în acest joc, având abia 2/11 din acțiune, pe lângă 3 mingi pierdute. Alături de Bobar, care a jucat puțin peste trei minute, Uiuiu a terminat cu indice negativ (-2) la capitolul eficienței. În faza superioară a campionatului, acest meci secund cu Agronomia a fost cel mai nereușit pentru ea după cel din primul tur cu CSM Satu Mare, când a contabilizat doar 3 puncte.

Rashida Timbilla – Cele 6 intercepții din dreptul numelui ei sunt cele mai multe de pe parchet, jucătoarea din Canada terminând cu 17 puncte și 9 recuperări, pentru 22 indicele eficienței. Chiar și așa, n-a aruncat deloc bine, având abia 7/21, mult sub media din acest sezon al LNBF.

Korine Campbell – De departe cea mai bună jucătoare de pe teren, a adunat 24 de puncte și 17 recuperări (8 ofensive), fiind la al 13-lea double-double în LNBF. Pivotul american a aruncat puțin mai modest față de primul meci împotriva Agro Squad, dar chiar și așa și-a menținut statisticile solide din play-off (17.5 puncte, 9.5 recuperări, 18.5 indicele eficienței și 51.8% aruncări reușite).

Rezervele

Bianca Stoica – În cele 13 minute în care a evoluat a strâns 5 puncte și o pasă decisivă, cu 2/3 aruncări reușite. Tot în mediile din acest play-off, făcându-și loc pe foaia statistică în fiecare meci în care a apucat să intre.

Noemi Boloni – Nu și-a făcut simțită prezența din punct de vedere statistic, terminând cu 0 aruncări, 0 pase decisive și 0 recuperări în 7 minute jucate. Acum a evoluat și cel mai puțin în tot play-off-ul, fiind și la singurul joc din această fază a competiției fără o reușită în caseta tehnică.

Alexandra Bobar, Roxana Popovici și Alesia Moldovan au evoluat prea puțin în acest joc pentru a le putea analiza prestația.

Foto: arhivă Facebook Sepsi-SIC

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *