Edward Iordănescu deranjat de speculațiile legate de Sepsi: „Ambele jocuri le-am câștigat foarte greu, Sepsi a pus o presiune extraordinară în careul nostru”

CFR Cluj a câștigat cu 1-0 partida cu Academica Clinceni după golul marcat la începutul jocului de Cătălin Itu și s-a distanțat temporar la 5 puncte de FCSB. La finalul jocului, Edward Iordănescu s-a arătat mulțumit de victoria cu Academica.

„Am avut o dublă deplasare cu jocuri foarte grele împotriva celor de la Clinceni și FCSB și ne-am întors cu 4 puncte și eu zic că este satisfăcător. Ne așteptam la un joc foarte greu, un adversar care a învins FCSB-ul cât și Craiova, iar noi am reușit să-i învingem de trei ori și ne bucură. Am avut 5 schimbări în primul 11, am apelat la sistemul de rotație. Căldura, ora, toate le-am luat la recuperare și mă bucură că am răspuns bine. Am avut și alte ocazii pe care puteam să le valorificăm și să omorâm meciul mai repede. N-am luat decizia corectă la ultima pasă, fie la finalizare, dar rămânem cu partea bună că am luat cele 3 puncte și rămânem pe fotoliul de lider.” a precizat tehnicianul CFR-ului

De asemenea, antrenorul feroviarilor a cerut mai mult respect vizavi de ultimele opinii apărute în presă:

„Am văzut că sunt cronometrat și cât stau pe bancă, cât mă ridic în picioare. Respect opiniile apărute, dar nu le iau în seamă. De când am venit în decembrie, echipa este +11 puncte față de FCSB și +15 puncte față de Craiova. Când am venit la echipă s e spunea că era terminată, iar în momentul de față suntem pe primul loc.”

La final tehnicianul formației din Gruia a vorbit și despre speculațiile venite de la Sepsi:

„Am fost întrebat de conducere despre anumiți jucători și m-am exprimat poziția. Este un jucător extrem de interesant, nu intru în detalii. Legat de speculațiile din meciurile cu Sepsi, dacă luăm cele două jocuri de când sunt eu aici la echipă, ambele le-am câștigat extrem de greu. Primul joc a fost unul dificil, iar adversarul a avut șansă să ne egaleze, iar în jocul recent după ce am marcat, Sepsi a pus o presiune extraordinară în careul nostru. Pentru mine sunt doar speculații. Am mai fost întrebat și de alte prietenii din Liga 1, dar eu le resping din capul locului.” a încheiat Edward Iordănescu

Stroia Cătălin

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *