Resemnare în tabăra lui „U” Cluj după un nou eșec în Liga Florilor: „Cred că singura soluție e să mizăm pe jucătoare tinere”

Universitatea Cluj a cedat și cu HC Zalău, 22-30 (9-16), într-un meci în care sălăjencele au condus ostilitățile pe tot parcursul celor 60 de minute.

La final, directorul sportiv Sergiu Cacoveanu și portarul Marina Dumanska au oferit câteva declarații la microfonul FRH TV:

„Am întâlnit un adversar foarte în formă, din punctul meu de vedere Zalăul este echipa cea mai în formă din campionat acum și este de admirat pentru cele 11 jucătoare sub 23 de ani din lot. Este cea mai viabilă echipă din campionat din acest punct de vedere și merită felicitări pentru ce face acolo profesorul Tadici.

Noi, din păcate, suntem cu un picior în liga a doua, pentru că atâta susținere avem cât spune clasamentul. Multă lume nu vrea să vină alături de noi, nici cei care sunt afișați de 4 luni pe tricou, au uitat de „U” Cluj. E frustrant, e trist, dar vom face un proiect nou din Divizia A, cel mai probabil. Cred că singura soluție e să avem jucătoare tinere! Sper ca și Roza Chintoan să aibă putere să continue cu noi, îmi pare foarte rău pentru această situație, dar diferența se face și la atitudinea jucătoarelor. Ne uitam la unele fete de la Zalău care merg acolo pentru handbal, în timp ce unele de la noi vin la Cluj pentru distracție, pentru oraș și nu pentru handbal!

Vreau să o felicit pe Rebeca Necula, a jucat cu dureri la umăr în ultimele trei meciuri. O admir pentru determinare, atitudine și valoare și sper să ajungă o handbalistă mare, să ne putem mândri cu ea! Le mulțumesc și lui Vizuete și Rozei, n-au refuzat lupta!” (Sergiu Cacoveanu, director sportiv „U” Cluj)

„Ne concentrăm și ne antrenăm mai mult pentru următorul turneu”

Sora Yuliyey Dumanska, Marina, a evoluat în repriza secundă împotriva Zalăului, fiind preferată în locul portarului titular, Viorica Țăgean, care a apărat mai bine de 30 de minute.

„A fost un meci foarte greu pentru noi, ne-am dorit foarte mult victoria ca să putem continua în Liga Florilor. Din păcate pentru noi, fetele de la Zalău au fost mult mai bune. Mergem înainte și ne concentrăm, o să ne antrenăm mult mai mult pentru următorul turneu.” (Marina Dumanska, portar „U” Cluj)

Universitatea se menține pe locul 14, cu nouă puncte acumulate, având șanse minime pentru salvare în acest sezon al Ligii Florilor.

Foto: YouTube FRH TV

Written by 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.