Analiză. „U” Cluj cu gândul la vacanță și mai puțin la fotbal

Universitatea Cluj a pierdut dezamăgitor ultima partidă din acest sezon împotriva Comunei Recea cu scorul de 3-2, într-un meci în care reușitele „studenților” au fost înscrise de Alex Pop. Contrar declarațiilor mobilizatoare de ieri prin care se anunța o ultimă prestație frumoasă prin care echipa să termine acest sezon pe un „simbolic” loc 1 al grupei de play-out, „studenții” au jucat lamentabil în fața Comunei Recea. Unele „guri rele” ar spune că meciul a fost desprins din episoadele Cooperativei( perioadă în care partidele se vindeau) pentru că maramureșenii aveau nevoie într-o mare măsură de o victorie pentru a scăpa de locul de baraj.

Sportul Clujean a realizat o analiză succintă privind prestația jucătorilor antrenați de Costel Enache

Vlad Muțiu– Goalkeeper-ul „studenților” nu a avut o evoluție bună în partida cu maramureșenii. A avut o intervenție bună la șutul lui Batin din partea a doua, dar a gafat pe ieșiri. La prima ieșire, Luchin l-a salvat cu tackling perfect în fața lui Batin, care avea poarta goală. La cea de-a doua nu a ieșit pentru a-l bloca pe Akhmatov, care era liber în fața porții și care a înscris

Victor Dican– Dican nu a mai strălucit la fel ca în ultimele apariții, a avut mai multe greșeli de marcaj, iar intervențiile bune au fost rare la fazele periculoase ale oaspeților

Tudor Telcean– Telcean a greșit decisiv la două dintre golurile marcate de Recea. La primul gol l-a scăpat din marcaj pe Batin, iar la al treilea gol înscris de Comuna Recea nu a strâns mai mult la Akhmatov.

Srdjan Luchin– La fel ca și ceilalți colegi din centru apărării, Srdjan Luchin nu a avut o prestație modestă. La primul gol l-a scăpat din marcaj pe Balha, care l-a servit ideal pe Batin la gol, dar a scos și un gol din gheata lui Batin în a doua repriză cu un tackilng perfect.

Donaldo Acka– Acka a început partida bine în fața celor de la Comuna Recea. A avut mai multe intervenții bune și a urcat bine în ofensivă, dar Enache a ales să-l schimbe prea repede.

Ioan Filip– Filip nu s-a aflat la cel mai bun joc pentru Universitatea Cluj. Mijlocașul transferat în vara acestui an a avut o primă repriză ștearsă, însă în partea a doua a părut că a venit mult mai încrezător de la cabine, dar pe final s-a stins și el din joc

Rareș Sburlea– Jucătorul venit de la ACS Kids Tâmpa Brașov a avut o prestație nereușită la toate capitolele. Până să fie schimbat a fost depășit la aproape fiecare atac al adversarilor, iar în ofensivă a ajuns foarte greu la baloanele pe care colegii săi au încercat să i le expedieze

Carol Taub– Extrema alb-negrilor a fost unul dintre puținii jucători care s-au mișcat bine, urcările sale pe faza ofensivă au fost unele reușite aproape de fiecare dată, iar evoluția sa bună a fost completată de un serviciu bun pentru Pop la golul egalizator

Nicolae Pîrvulescu– Pîrvulescu a oferit o prestație solidă, în ciuda faptului că echipa sa a pierdut dezamăgitor. Mijlocașul „șepcilor roșii” a depus mult efort pe ambele faze și a încercat mai multe acțiuni periculoase de pe partea sa.

Sergio Ribeiro– Lusitanul a tratat de sus partida cu maramureșenii și a fost schimbat rapid de Costel Enache, iar pe lângă faptul că a executat batjocoritor lovitura de la 11 metri, prestația sa a fost ratată complet.

Alex Pop– Alex Pop a fost de departe cel mai bun jucător al „studenților”. Acesta a egalat după o centrare perfectă a lui Carol Taub și și-a completat evoluția cu un super gol de la 25 de metri.

Jucătorii intrați

Dintre jucătorii intrați Negrean și Ștefănescu au amenințat ceva mai mult pe cei de la Comuna Recea realizând în a doua parte un pressing în fața jucătorilor antrenați de Florin Fabian, dar treptat s-au stins în joc. Cosmin Meșter a fost ceva mai activ pe finalul celei de-a doua reprize, dar fără să genereze panică în defensiva maramureșenilor.

*Având în vedere că Novac și Chacana au intrat târziu, nu ar fi corect să ne pronunțăm vizavi de evoluția acestora

FOTO: Silvia Rusu

Stroia Cătălin

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *