Unirea Dej, la o victorie de finala barajului de promovare în Liga 2

Unirea Dej primește sâmbătă vizita câștigătoarei Seriei a X-a din eșalonul terț, Minaur Baia Mare, în returul semifinalelor ce contează pentru barajul de promovare în Liga 2. În tur s-a terminat 0-0.

Dejenii revin pe „Municipal” cu un rezultat excelent obținut în Maramureș și pot ajunge cu un pas mai aproape de eșalonul secund. „Panterele roz” au înscris în fiecare meci jucat pe teren propriu în acest sezon, statistică ce le poate oferi un avantaj moral împotriva Minaurului pregătit de Vasile Miriuță.

Duelul dintre Unirea Dej și Minaur Baia Mare are loc sâmbătă, 15 mai, de la ora 17.30 și va fi condus de o brigadă formată din Szabolcs Kovacs (Carei – la centru) respectiv asistenții Imre-Laszlo Bucsi (Sfântu Gheorghe) și Ioan Alexandru Corb (Satu Mare), observatori fiind Constantin Gheorghe (Suceava) și Ioan Orosfoian (Piatra Neamț).

Dacă trece de Minaur, Dejul va juca cu promovarea pe masă, tot în dublă manșă împotriva uneia dintre SCM Zalău și CSO Cugir (n.r. 2-0 pentru zălăuani în tur), primul joc urmând să se joace la Dej în 22 mai.

Foto: Facebook CS Minaur fotbal (Ovi Dragomir)

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *