Handbalistele Universității au făcut un nou meci modest în campionat: „E foarte frustrant să vezi jucătoare cu experiență care de câteva meciuri nu se mai regăsesc”

Universitatea Cluj a cedat pentru a 17-a oară în acest sezon al Ligii Florilor, scor 21-31 cu CSM Slatina.

La finalul partidei, directorul sportiv Sergiu Cacoveanu și jucătoarea Denisa Șelever au oferit câteva declarații pentru FRH TV:

„O înfrângere foarte dureroasă și din păcate nu mai arătăm ca o echipă! Am arătat timp de 15 etape că ne putem bate cu oricine, am făcut egal cu CSM București, am bătut Craiova și Bistrița cu acest grup, cu aceste jucătoare, cu acest antrenor și această conducere. Am ajuns din o echipă bună, cu 40 de minute jucate de la egal la egal cu Baia Mare, Brăila, Bistrița sau CSM București, să fim parteneri de antrenament. Din păcate e foarte frustrant să vezi jucătoare cu experiență care de 6-7 meciuri nu se regăsesc, nu-mi explic.

Asta e situația, probabil că mergem în liga a doua, încă nu se știe sigur, dar atitudinea mă deranjează. Am vrut o echipă luptătoare, n-am vrut nu știu ce rezultate pentru că vedem ce condiții avem și fața noastră nu e de echipă de Top 10, dar am vrut o echipă care se luptă în fiecare meci și se bate de la egal la egal, cât poate, cu adversarii. De câteva meciuri nu mai văd asta și mă deranjează! Trebuie să trecem peste, suntem club universitar și nu ne permitem să dăm salarii de 8-10-12.000 de euro, dăm salarii mai mici și aducem jucătoare cu suflet, dar acum ne-am pierdut sufletul și spiritul!” (Sergiu Cacoveanu, director sportiv „U” Cluj)

„Trebuie să credem mai mult în noi”

„Ne-a lipsit ambiția și determinarea și asta s-a văzut în teren! Poate trebuie să ne motivăm mai mult, să credem mai mult în noi și să ne dăruim mai mult în teren.” (Denisa Șelever, extremă stânga „U” Cluj)

Universitatea are de disputat un ultim meci în turneul de la Râmnicu Vâlcea, duminică de la ora 14.45 cu CS Minaur Baia Mare.

Foto: YouTube FRH TV

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *