U-BT a deschis excelent play-off-ul LNBM: „Încă n-am câștigat nimic și ne concentrăm pe Meciul 2”

U-Banca Transilvania a debutat cu o victorie în primul meci din play-off-ul LNBM, scor 95-72 cu CSM Galați.

La finalul disputei, Branko Cuic și Donatas Tarolis au oferit câteva declarații pentru pagina de Facebook a clubului:

„Toți ne-am bucurat să vedem băieții cum evoluau din plăcere, pasau mult și se bucurau de joc. Felicit toți jucătorii și la final e foarte frumos să ne uităm pe tabelă și să observăm că aproape toți au marcat, toți au jucat și au depus un efort. Bineînțeles sunt încă niște lucruri pe care putem să le îmbunătățim și sigur că mai departe o să ajungem și la acest aspect.

Totuși, acesta a fost doar primul set și sferturile de finală se joacă până câștigă cineva două seturi, ca să împrumutăm un termen din tenis. Marți e meciul doi, suntem concentrați total, nimic nu e câștigat și mergem mai departe!” (Cuic)

„În Meciul 2 trebuie să începem tare din start”

Donatas Tarolis a fost principalul marcator de pe parchet, terminând cu 17 puncte, 3 recuperări, 3 pase decisive și o intercepție în puțin peste 20 de minute. Lituanianul a avut 7/8 la nivelul aruncărilor, ratând doar din spatele arcului de cerc.

„Începutul a fost mai lent și puțin moale, dar în repriza secundă ne-am schimbat atitudinea și am devenit mai agresivi și ne-am putut forma acest avantaj mare. Marți trebuie să începem tare din prima secundă și să-i învingem!” (Tarolis)

Meciul secund al seriei cu CSM Galați are loc marți, 16 mai, de la ora 18.00 și este transmis în direct de DigiSport, LookSport și YouTube FRB TV.

Foto: Facebook U-BT Cluj-Napoca

Written by 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *