Gabriel Giurgiu, noul manager sportiv al lui „U” Cluj, prezentat oficial: „Am venit cu gânduri și dorință de muncă”

Noul manager sportiv al Universității Cluj, Gabriel Giurgiu, 38 ani, a fost prezentat oficial astăzi într-o conferință de presă desfășurată la Cluj Arena, în prezența directorului general, Ovidiu Blag.

„Am venit la propunerea domnului manager general, Ovidiu Blag. Nu s-a pus problema de vreo negociere, ne-am înțeles foarte repede, pentru că din punctul meu de vedere am încredere în noua conducere, în antrenorul care este acum la echipă și eu am venit cu gânduri și dorință de muncă. Avem nevoie de foarte multă muncă, de pasiune și încredere în ceea ce facem pentru a realiza un obiectiv pe care ni-l propunem anul acesta.

Știu la ce am venit, cunosc foarte bine că vor fi poate 24/24 de ore de lucru, chiar îmi place ideea asta și sunt convins că împreună cu staff-ul, conducerea vom reuși să facem ceea ce ne propunem”, a declarat noul director sportiv Gabriel Giurgiu.

Despre Eric Linkar

„Eric Linkar era antrenor secund la Chiajna când m-ai jucam, m-am înțeles foarte bine, chiar am avut câteva schimburi de cuvinte legat de sistemul de joc și de metodologia lui. Mi-a plăcut foarte mult ceeea ce am văzut la el și mai ales ceea ce a reușit să facă la Turris”, a mai precizat Giurgiu.

Ambiția lui Giurgiu

„Vreau să văd jucători care vin cu o mentalitate diferită, jucători care își doresc să progreseze și jucători care își doresc să facă performanță la acest club. Sume mari nu ne permitem să investim, dar vom încerca pe cât posibil să găsim jucători care să se plieze pe filosofia lui Eric și ne dorim să avem un joc mai dinamic, un joc mai plăcut ochiului și care să ne aducă satisfacție”, a mai susținut noul manager sportiv.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *