„U” a cedat cu Gloria Bistrița, în ciuda unei prime reprize bune: „Apărarea nu a mers în partea a doua”

„U” Cluj a pierdut în debutul penultimului turneu din Liga Florilor, disputat la Sf. Gheorghe, scor 22-28 cu CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud. Clujencele au marcat doar 5 goluri în partea secundă!

La final, directorul sportiv Sergiu Cacoveanu și extrema Florența Ilie au oferit câteva declarații pentru FRH TV:

„O nouă înfrângere după o primă repriză bună. Azi ne-am dorit cu toții victoria, nu le pot reproșa nimic fetelor, cred că fiecare a dat tot ce a avut mai bun. A doua repriză foarte proastă, 14-5 pentru Bistrița și pot spune că în prima parte ele au arătat că abia așteaptă să plece în vacanță, iar în a doua am arătat noi că abia așteptăm să mergem în vacanță.

Din păcate acest sistem cu jocuri atât de înghesuite scade din calitatea meciurilor din punctul meu de vedere, nu pot jucătoarele să dea randament maxim. Avem un lot restrâns și 7-8 jucătoare nu pot să joace în 40 de zile un retur întreg. Suntem puțin dezavantajați, dar asta nu e vina nimănui că noi avem lotul restrâns, trebuie să mergem înainte și să ne gândim bine ce facem, dacă merge în liga a doua să avem un plan bine definit. Mai mult contează cum te ridici, nu cum cazi și important e să avem o strategie bună, ca să promovăm din primul an!” (Sergiu Cacoveanu)

„Nu ne-a mers apărarea în a doua parte”

„Nu am intrat concentrate în repriza a doua, nu a mai mers apărarea. Ne-am grăbit foarte mult în atac și nu am gestionat cum trebuie eliminările lor, în acele situații de 6 contra 5 nu am marcat. O repriză a doua slabă, dar sper să ne revenim, pentru că am făcut o primă parte bună, am și condus Bistrița și sper să avem încredere în noi până la sfârșit.” (Florența Ilie)

„Studentele” au următorul meci sâmbătă, 22 mai, de la ora 13.00 cu Dunărea Brăila.

Foto: YouTube FRH TV

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *