Descătușare în tabăra handbalistelor după victoria cu Dunărea Brăila: „Am arătat ce înseamnă „U” Cluj”

„U” Cluj a bifat a patra victorie stagională în Liga Florilor, după ce a trecut cu 32-29 de Dunărea Brăila, echipă ce a evoluat în EHF European League în sezonul 2020/2021. Cu excepția celor de la Activ Ploiești, clujencele au luat puncte împotriva unor echipe cu experiență europeană în ultimii ani.

La final, directorul sportiv Sergiu Cacoveanu și extrema Raluca Nicolae au oferit câteva declarații pentru FRH TV:

„Bucurie mare, am pierdut câteva meciuri la rând și aveam nevoie de victorie să ne revenim. Am arătat o mare poftă de joc astăzi, atitudine și determinare, cam asta înseamnă „U” Cluj! Nu avem mulți bani, dar prin atitudine și luptă, cum am arătat azi, am arătat precum o echipă și cred că lumea asta trebuie să aprecieze. Sunt șanse foarte mari să mergem în liga a doua, dar vreau să știe toată lumea că fetele au dat tot ce au mai bun ca să rămână în Liga Florilor, la fel și conducerea.

Atât putem la ora actuală, e frustrant pentru un oraș ca și Cluj-Napoca, un oraș mare, dar din păcate nu frumusețea orașului joacă, nu suporterii. Cred că echipa asta merită mai multă atenție și o finanțare mai bună, rămâne să vedem ce va fi în viitor. E greu să facem o strategie în luna mai, încă nu știm ce buget vom avea sezonul viitor, sunt câteva probleme și trebuie remediate. Trebuie să mergem înainte și mă bucur mult, munca fetelor s-a văzut astăzi!” (Sergiu Cacoveanu)

„Ne-am dorit foarte mult să facem și o figură frumoasă după atâtea înfrângeri”

„Este o victorie foarte mare și foarte importantă pentru noi! În economia clasamentului cred că nimeni nu ne dădea vreo șansă, dar vreau să-mi felicit fetele și ne dorim să luptăm până la final, să arătăm ce înseamnă echipa „U” Cluj! Cred că din fiecare înfrângere pe care am suferit-o până acum am avut și o tresărire de orgoliu, ne-am dorit foarte mult să facem și o figură frumoasă, să nu terminăm campionatul cu atâtea înfrângeri.” (Raluca Nicolae)

Foto: YouTube FRH TV

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *