Campioanele, premiate după un sezon istoric! „U” Olimpia a primit trofeul Ligii 1 la finalul ultimului meci de acasă

„U” Olimpia Cluj și-a încheiat meciurile de pe teren propriu în stagiunea 2020/2021 a Ligii 1 la fotbal feminin. „Studentele” au trecut cu 3-1 de Fortuna Becicherecu Mic în penultima rundă a campionatului.

Încă de la pauză „U” Olimpia a avut două goluri avantaj, Carolina Țabur (7) și Ioana Bălăceanu (36) marcând pentru campioanele României. Bălăceanu a reușit dubla în partea secundă, înscriind pentru 3-0 în minutul 69, dar aproape imediat Cosmina Dușa a marcat golul de onoare, terminându-se 3-1 pe Iclod Arena.

La finalul întâlnirii a avut loc și festivitatea de premiere a clujencelor, care au ajuns la titlul cu numărul 10 după această stagiune.

O ultimă etapă a rămas de disputat în Liga 1 la fotbal feminin, în 30 mai, când „U” Olimpia Cluj merge la Arad, pentru disputa cu Piroș Security, în încercarea de a termina stagiunea fără înfrângere. Cele două formații se vor întâlni și în semifinalele Cupei României (2 iunie), tot la Arad, competiție pe care Clujul vrea s-o câștige pentru a realiza un nou event în fotbalul feminin, primul din 2017 încoace.

Foto: frf.ro (Paul Ursachi / Sportpictures)

Written by 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *