Edi Iordănescu nu își prelunge contractul cu campioana și pleacă în plină glorie de la CFR Cluj

Tehnicianul Edward Iordănescu a decis după încheierea sezonului să nu mai continue la echipa la care a câștigat primele trofee din cariera de antrenor. Câștigarea titlului în Liga 1 nu a întors decizia antrenorului, care anunțase că va pleca în urmă cu trei săptămâni.

După victoria din ultima etapă contra FCSB-ului, scor 2-0, a urmat sărbătoarea celui de-al 7-lea titlu din istoria clubului, iar Iordănescu a evitat să anunțe despărțirea imediat după meci. Miercuri dimineață acesta i-a anunțat pe șefii din Gruia că nu va mai prelungi contractul scadent pe 15 iunie.

Principalul motiv din spatele acestei decizii a fost faptul că patronul Neluțu Varga nu a avut încredere în Edi pe parcursul sezonului, în momentele dificile. Acesta era pregătit în orice moment să aducă un alt antrenor, care i-ar fi adus garanția unui nou titlu, lucru care l-a determinat pe Iordănescu Jr să plece de la echipă, conform DigiSport.

În cele 6 luni petrecute în al doilea mandat la CFR Cluj, Edi Iordănescu a obținut 20 de victorii, 5 egaluri și 4 înfrângeri cu o medie 2,24 puncte pe meci. Cele mai importante realizări au fost cu siguranță cele două trofee câștigate: Supercupa României după 1-0 cu FCSB și titlul de campion în Liga 1, primul din carieră.

Daniel Kerekes

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *