Ultimele apariții în prima ligă. „U” Cluj închide sezonul din Liga Florilor la București

Universitatea Cluj va evolua în perioada 31 mai-3 iunie în capitală în cadrul ultimului turneu din acest sezon al Ligii Florilor. Handbalistele întâlnesc doar formații mai bine clasate.

Primul meci are loc luni, 31 mai, de la ora 18.30 în Sala Rapid, adversar fiind Măgura Cisnădie, trupă ce ocupă în acest moment locul 5 în clasament, ultimul ce asigură prezența în cupele europene. Fetele lui Alexandru Weber au învins în tur Clujul, 31-26, punând atunci capăt unei serii negre, cu înfrângeri pe linie, acel joc fiind și startul unui parcurs cu șase victorii la rând.

După o zi de odihnă, Universitatea se va duela cu fosta campioană SCM Râmnicu Vâlcea, tot în Sala Rapid (miercuri, 2 mai, ora 18.30). Vâlcea vine după un sezon mai modest, în care deși e în obiectiv și va termina pe 3, n-a putut ține pasul cu CSM București și a pierdut de două ori și cu Minaur Baia Mare. Acest ultim turneu o să reprezinte și meciurile de adio din partea lui Florentin Pera de pe banca oltencelor, fostul tehnician de la „U” semnând recent cu CSKA Moscova pentru stagiunea viitoare.

Șansa încheierii stagiunii cu o victorie

În fine, campionatul se va încheia joi, 3 mai, când Universitatea întâlnește de la ora 17.45 formația SCM Craiova, de care a dispus în tur după una dintre cele mai reușite prestații din ultimii ani. Oltencele sunt condamnate să meargă la barajul de menținere în Liga Florilor, alături de Dacia Mioveni, în timp ce Clujul poate încheia cel mult pe 13 acest sezon, dacă și jocul rezultatelor este favorabil.

Meciul cu Craiova din Sala Rapid va reprezenta, în cazul unei victorii, ultimul duel câștigat de „U” în prima ligă, de unde handbalistele au retrogradat în acest an după 25 de ani la nivelul primei ligi.

Toate partidele ardelencelor de la București sunt transmise în direct pe platforma tv.frh.ro!

Foto: arhivă Dan Potor (Fan Handbal)

Written by 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.