Jonathan Rodriguez, prezentat oficial la CFR Cluj!

CFR Cluj a anunțat oficial primul transfer al verii. Jonathan Rodriguez se alătură echipei campioane după ce i-a expirat contractul cu FC Botoșani. Este al patrulea jucător venit de la echipa moldoveană în ultimii 4 ani, după Bordeianu, Burcă și Golofca.

Rodriguez ar fi semnat deja cu CFR înaintea meciului direct din penultima etapă a play-off-ului, partidă în urma căreia ardelenii și-au asigurat titlul.

Antrenorul Marius Croitoru nici nu l-a inclus în lotul pentru acea partidă iar patronul Valeriu Iftime a confirmat despărțirea de sudamerican, și faptul că aceasta a semnat cu CFR Cluj: „Azi am aflat că Rodriguez a semnat cu CFR Cluj. Eu nu știam. Nu a jucat din alt motiv cu CFR. L-a certat Marius. El nu a venit în cantonament și Marius l-a scos din lot. El a fost în lojă cu mine la meci. L-am întrebat dacă are oferte și a zis că nu„, a spus Iftime la DigiSport la o zi după meci.

Conform Fanatik, Rodriguez a semnat un contract pe doi ani cu ardelenii. Acesta a ajuns în România în septembrie 2017 la FC Botoșani. A fost adus din liga a doua argentiniană de la Argentino Agropecuario. În cele 4 sezoane petrecute la Botoșani, Rodriguez s-a impus ca unul dintre cei mai tehnici mijlocași din Liga 1, conducându-și echipa din postura de căpitan.

În 126 de meciuri disputate acesta a marcat de 10 ori și a înregistrat 16 pase decisive.

Written by 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *