Încă un transfer la CFR Cluj. Anas Tahiri, prezentat oficial!

CFR Cluj a început perioada de mercato în forță. În săptămâna reunirii clubul clujean a oficializat trei mutări importante. După Jonathan Rodriguez și Rachid Bouhenna a venit rândul lui Anas Tahiri să fie prezentat oficial în tricoul vișiniu.

Marocan născut la Bruxelles, capitala Belgiei, Tahiri și-a început cariera profesionistă în țara natală, la Lierse, iar după 5 sezoane petrecute în Belgia, mijlocașul a ajuns în Olanda la Waalwijk, unde s-a impus ca titular cert. În ciuda vârstei fragede, acesta a devenit „căpitanul” echipei sale, iar după aproape 100 de meciuri jucate în Țările de Jos, fostul internațional marocan de tineret ajunge în Gruia liber de contract.

Tehnica excelentă, progresia cu mingea la picior și viziunea sun câteva calități care îl recomandă pe mijlocașul de 26 de ani, un jucător pe placul lui Marius Șumudică și o piesă care va întineri, cu siguranță primul „11” al clujenilor și va aduce un plus de calitate în linia de mijloc.

Marius Șumudică impresionat de transferul marocanului:

Eu consider că am adus un jucător bun, e vorba despre Tahiri. Poate face diferența. Când l-am urmărit, eu nu am crezut că a venit la echipa asta. Nu am crezut! Știam că Besiktas a vrut să plătească pentru el o sumă de bani acum 2 ani, în 2019, și nu s-au înțeles cu echipa din Olanda să îl aducă. Uite că Marian Copilu a reușit să îl aducă!„, a spus Șumudică, la Digi Sport Special.

Daniel Kerekes

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *