Silvășan, dezamăgit de arbitraj la ultimul atac al echipei sale: „Cred că am fost privați de șansa prelungirilor! A fost coș valabil la Wright”

U-BT Cluj-Napoca a cedat la Oradea, 71-75, în Meciul 3 al Finalei LNBM. Bihorenii prelungesc seria, în care Clujul conduce cu 2-1 la general.

La final, antrenorul Mihai Silvășan a oferit câteva declarații pentru pagina de Facebook U-BT Cluj-Napoca:

„Se prelungește seria, a fost un meci demn de o finală și primul nostru meci împotriva unei echipe care joacă cu spectatori. Cred că s-a văzut puțin asta la începutul jocului, când am fost dominați destul de clar. Din păcate am avut 20 de posesii pierdute, dintre care 13 doar în prima repriză și e greu să câștigi cu 20 de turnovers.

Îi felicit pe băieți pentru cum au stat în meci, cum au luptat și și-au dorit victoria până pe final. Din păcate am lăsat niște coșuri ușoare de 3 puncte în ultimul sfert și ei s-au distanțat, însă tot din păcate, cred că am fost privați de șansa prelungirilor. A fost coș valabil clar la Wright și sunt curios ce decizii se vor lua în privința aceasta.”

„Trebuie să avem mai multă grijă de minge”

Întrebat la ce se așteaptă pentru joi, când are loc Meciul 4, Silvășan a răspuns:

„Știm la ce să ne așteptăm joi, în Meciul 4! Acum au văzut toți jucătorii ce înseamnă sala din Oradea și publicul de aici. Trebuie să fim mai constanți și să avem grijă de minge mai mult pentru a reuși să câștigăm acel meci!”

Următorul meci al finalei are loc joi, 17 iunie de la ora 20.00, tot în Arena „Antonio Alexe”. Dacă se impune, U-BT va fi noua campioană, iar în cazul în care Oradea bate, finala va avea nevoie de meci decisiv.

Foto: Facebook U-BT Cluj-Napoca

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *