Quis, la înălțime! Record stagional de puncte marcate pentru Wright

Conducătorul de joc american al Clujului a avut cel mai bun meci din acest sezon în înfrângerea cu 71-75 de la Oradea.

Marquis Wright a terminat Meciul 3 cu 29 de puncte (5/8 din spatele arcului de cerc), 3 recuperări, 2 pase decisive și o intercepție în peste 28 de minute petrecute pe parchet. Pe de altă parte a avut și 4 posesii pierdute.

Nu doar la puncte s-a remarcat americanul, ci și la indicele eficienței, unde a fost cel mai bun din tot meciul, cu 26.

Wright a avut oportunitatea să egaleze situație pe tabelă în ultimele 11 secunde, dar a fost căpăcit într-o fază dubioasă de către Watson și Green, iar U-BT n-a putut duce partida în prelungiri, terminându-se cu victoria Oradiei.

„Nici nu contează câte puncte am reușit să marchez, am pierdut și chiar nu cred că a fost un capac <<curat>>, dar așa a fost să fie. Trebuie să ne concentrăm pe următorul meci și să ne luptăm în continuare. A fost o bătălie grea în această seară, dar cum am spus-o, trebuie să trecem peste eșec și să ne gândim la jocul următor!”, a declarat baschetbalistul formației de pe Someș la final.

Pentru jucătorul „studenților”, Meciul 3 din Finala LNBM a reprezentat abia al doilea joc din actuala stagiune în care atinge minim 20 de puncte marcate. Precedenta partidă cu asemenea record a fost în sezonul regulat, cu CSM Târgu Jiu (103-68, la finalul lunii martie), când Wright și-a trecut în cont 20 de puncte.

Foto: Emi Turbuc

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *