Jonathan Rodriguez, primul interviu în tricoul campioanei CFR Cluj: „Sper să ne calificăm în grupele Ligii Campionilor!”

„Rodri”, așa cum este poreclit primul transfer al verii din Gruia, a oferit primele declarații de la venirea la CFR Cluj. Noul număr „5” al feroviarilor a răspuns întrebărilor în limba română și a declarat că transferul la CFR Cluj este cea mai mare performanță pentru el.

„Sunt foarte fericit, pentru mine este cea mai mare performanță. Sper să pot ajuta echipa să câștigăm în continuare titlul de campioni. Alegerea de a veni la CFR a fost ușoară pentru că a fost 4 ani la rând campioană și nu pot să spun că am stat pe gânduri. Sincer am spus „da” din prima. Vreau în primul rând să mă adaptez cât mai repede în vestiar, în club pentru că este o schimbare foarte mare pentru mine și pentru familia mea.

Sunt un om simplu, muncitor, care lucrează în fiecare zi la maxim și sunt tehnic în teren. Suporterii să fie alături de noi, avem nevoie de ei și sper să ne calificăm în grupele Ligii Campionilor”, a declarat Jonathan Rodriguez.

Written by 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *