Universitatea Cluj aduce al doilea jucător de la FCU Craiova

Denis Ispas (27 de ani) a semnat cu Universitatea Cluj din postura de jucător liber de contract, după ce și-a încheiat angajamentul cu FCU Craiova 1948, campioana ligii secunde din sezonul recent încheiat.

Ispas poate evolua pe postul de fundaș central, dar și în flancul stâng al apărării. Acesta și-a început cariera la Chindia Târgoviște, unde a evoluat timp de 5 ani, după care a a bifat aproape un sezon la AS Șirineasa (acum Viitorul Pandurii Târgu Jiu).

În sezonul 2018-2019, acesta a fost transferat de Dunărea Călărași, cu care a bifat 12 partide în prima divizie și unde a reușit un gol împotriva Politehnicii Iași.

În a doua parte a sezonului 2018-2019, acesta a revenit înapoi în eșalonul secund la Farul Constanța, ca mai apoi în următorul an să meargă la formația teleormăneană, Turris Turnu Măgurele, unde a stat până la retragerea echipei din campionat. În partea a doua campionatului recent încheiat, acesta a jucat pentru FCU Craiova 5 meciuri în sezonul regular și alte 9 în play-off.

Denis Ispas este al doilea jucător venit la Universitatea Cluj de la FCU Craiova, după Costinel Gugu.

Foto: Universitatea Cluj

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *