Mihai Silvășan, la al treilea titlu câștigat cu U-BT: „Ne pregătim de doi ani pentru acest moment”

U-BT Cluj-Napoca este noua campioană a României la baschet masculin, după 86-67 în meciul decisiv al finalei cu CSM Oradea.

Antrenorul Mihai Silvășan a oferit câteva declarații la final pentru pagina de Facebook a clubului clujean. Silvă e la a treia medalie de aur în campionat, două din postura de antrenor și una ca jucător:

„Nu prea am cuvinte acum, e un moment de relaxare și de bucurie. A fost extrem de greu să câștigăm anul acesta, ne-am luptat tot sezonul cu diferite probleme, gen Covid, accidentări. Și în finală să nu uităm că am jucat ultimele trei meciuri fără doi jucători în rotația de bază! Pentru acest lucru merită extrem de multe felicitări jucătorii, au fost adevărați eroi și nu a contat ce probleme avem, au dat totul și și-au dorit foarte foarte mult să câștige acest trofeu.

Practic venim după doi ani în care ne pregătim pentru acest lucru. Anul trecut s-a încheiat cum s-a încheiat, fără decernarea trofeului și ne doream foarte mult să câștigăm. Am jucat împotriva unui adversar foarte bun, îi felicit pentru felul cum au luptat și au întors finala de la 2-0, să o ducă în decisiv, însă aici acasă, cu suportul acestor fani minunați, nu prea avem cum să pierdem. Le mulțumim pe această cale și mă bucur că am reușit să fim împreună măcar pe finalul sezonului. Au fost cu adevărat al 6-lea nostru jucător!”

Întrebat cui dedică acest titlu, Silvășan a răspuns clar, „nouă, echipei”:

„Am jucat 5 meciuri în semifinale cu Voluntari într-o serie în care nu cred că mulți ne dădeau șanse, am jucat 5 meciuri cu Oradea în finală și a fost foarte dificil, însă am arătat tărie de caracter și cred că am câștigat meritat. Urmează să ne bucurăm alături de fani și să uităm tot ce a fost greu, trebuie doar să ne bucurăm acum.”

Foto: Facebook U-BT Cluj-Napoca

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *