Președinte nou la echipa de rugby „U” Cluj. Un fost jucător emblematic va ocupa funcția

Secția de rugby a Clubului Sportiv Universitatea Cluj are un nou președinte, după cum anunță u-cluj.ro. Funcția va fi ocupată de un fost jucător emblematic al clubului.

Csaba Gal este noul președinte al secției, fostul rugby-ist făcând parte ani la rând din lotul Universității în trecut.

„Gândurile cu care pornesc la drum sunt pozitive și optimiste. Intenția mea era să îmbrac tricoul ”U”  în continuare, dar soarta mi-a adus o provocare uriașă: trebuie să învăț să mă lupt pentru rugby de cealaltă parte a baricadei, cu atragerea de sponsori, de spectatori, de promovare a principiilor sportului, a rugby-ului în special. Cred că va fi o provocare mult mai mare decât cariera de sportiv.

Avem un lot de jucători care, la ce primesc în clipa de față de la rugby, merită toată lauda și toată recunoștința noastră. Aproape toți din cadrul secției lucrează 8 ore și vin cu zâmbetul pe buze la antrenamente. Am reușit să-i observ, chiar fizic, zilnic la antrenamente făcând pregătire fizică cu ei. Am observat câtă dorință și câtă pasiune pun în ceea ce fac și cred că merită mult mai mult. Merită să poată aborda sportul chiar și dintr-o latură de performanță. Din acest punct de vedere mă alătur echipei din funcția de președinte cu mare ambiție și multă dorință”, a declarat Csaba Gal pentru u-cluj.ro

„Csabi” a început rugby-ul la Cluj-Napoca în 1997, iar în 2004 s-a transferat la Dinamo, unde a evoluat timp de patru sezoane. Ulterior a trecut și pe la Baia Mare, câștigând cu CSM Știința 3 campionate ale României, 3 cupe și o supercupă. Cariera și-a încheiat-o la „U” Cluj, în 2018. Fostul sportiv a evoluat de 88 de ori și în echipa națională.

Foto: u-cluj.ro

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *