Prima confirmare pentru sezonul viitor! Pivotul titular rămâne la U-BT

Andrija Stipanovic și-a prelungit angajamentul cu U-BT Cluj-Napoca, a anunțat clubul universitar pe site-ul propriu. Pivotul devine astfel primul străin confirmat pentru stagiunea viitoare.

Stipe a înregistrat statistici de statistici de 14.6 puncte, 6.3 recuperări și 2.3 pase decisive, cu un indice al eficienței de 17.3 în 41 de meciuri jucate în maieul U-Banca Transilvania.

Pivotul a fost unul dintre oamenii de bază pentru formația lui Mihai Silvășan, terminând cu medii de 12.6 puncte și 8.5 recuperări în play-off, al treilea din echipă la nivelul punctelor marcate după Tarolis și Richard. În Cupa României a înregistrat 12.8 puncte, 4.8 recuperări și 1.2 intercepții în 5 partide.

„Eu și familia mea ne-am simțit foarte bine în Cluj. Ne place viața aici. Cel mai frumos a fost în ultima parte a campionatului, când am jucat în fața fanilor. Am fost fericit în permanență. Imediat ce am câștigat titlul m-am înțeles cu echipa să semnăm un nou contract. Fără niciun dubiu, mi-am dorit să mă întorc și să fiu din nou parte din familia U.”, a declarat Stipanovic pentru u-bt.basketball

Momentan sunt confirmați oficial Patrick Richard și Andrija Stipanovic pentru lotul de anul viitor al Clujului.

Foto: u-bt.basketball (Manases Sándor)

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *