„U” Cluj a reușit cel de-al 11-lea transfer. Un mijlocaș ofensiv care a evoluat sezonul trecut pentru Viitorul Constanța

Universitatea Cluj a bifat transferul cu numărul 11 din această perioadă de mercato. Ultima achiziție a studenților este Florian Haită(20 de ani), jucător ce a evoluat în sezonul trecut pentru Viitorul Constanța și Turris Turnu Măgurele. Acesta poate juca pe posturile de mijlocaș ofensiv și aripă dreapta.

Sezonul trecut Florian Haită(20 de ani) a evoluat 13 meciuri pentru Turris Turnu Măgurele sezonul trecut în toate competițiile, iar după retragerea echipei din Liga 2, s-a întors la Viitorul Constanța, formația de unde a fost împrumutat pentru care a mai bifat încă 8 partide.

Cel mai bun sezon pentru Florian Haită a fost în urmă cu doi ani, când a fost antrenat de Erik Lincar la Turris Turnu Măgurele, unde a fost aproape de promovare fiind încurcați de Rapid la ultima fază a meciului. Atunci, Florian Haită a reușit în 26 de meciuri 4 goluri și 2 assist-uri.

„Cunosc întreg staff-ul și câțiva jucători. Am găsit aici niște condiții foarte bune și mă bucur să fiu aici. Atât la nivel personal, cât și la nivel colectiv îmi doresc un singur lucru: promovarea” a spus Florian Haită pentru site-ul Universității Cluj

Foto: Universitatea Cluj

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *