Care ar putea fi motivele pentru care fostul jurnalist Ovidiu Blag a părăsit Universitatea Cluj? 4 variante pe care le are Răduță pentru postul de manager general

Clubul de fotbal Universitatea Cluj a rămas fără manager general astăzi după plecarea intempestivă a fostului jurnalist Ovidiu Blag din conducerea administrativă, după doar 3 luni de când a fost desemnat.

Astfel, mingea este în terenul președintelului Consiliului de Administrație al clubului, Constantin Răduță, 72 ani, care va avea misiunea dificilă de a numi un alt manager general, unul care să fie agreat de toată părțile: suporteri și reprezentanții celor cinci universități clujene, dar și de către Primăria Cluj-Napoca, în speță primarul Emil Boc.

Sportul Clujean a întocmit o listă de 4 nume care ar putea ocupa funcția de manager general al clubului alb-negru.

 1. Dorin Goga – Apreciat de toți fanii pentru dăruirea cu care a evoluat în tricoul Universității, acesta ar putea reprezenta o soluție pentru postul de manager general, unde ar face echipă cu fostul său coechipier, Gabriel Giurgiu (director sportiv)
 2. Octavian Abrudan – un alt fost jucător care ar putea fi o soluție pentru această poziție rămasă vacantă. El este fiul fostului arbitru internațional Patrițiu Abrudan, actual director regional în cadrul Băncii Transilvania. „Tavi” Abrudan urmează și cursurile de management sportiv.
 3. Patrick Ciorcilă – Fostul tenismen este fiul omului de afaceri Horia Ciorcilă, președintele Banca Transilvania și principalul sponsor al clubului, dar este implicat în managementul bazei sportive Winners Sports Club și co-fondator al evenimentului Sports Festival. Ciorcilă jr. ar putea da un suflu nou conducerii Universității Cluj, însă rămâne de văzut dacă va primi „undă verde” din partea seniorului pentru a ocupa această funcție de manager general al echipei de fotbal.
 4. George Florescu – fost internațional al României și unul dintre jucătorii care a acceptat să revină în Liga a 4-a la Universitatea pentru a pune umărul la promovare, „Flores” este și el dorit de mai mulți suporteri în conducere, dar rămâne de văzut dacă și el își va dori acest lucru.

Fanii pot vota mai jos pe cine își doresc în funcția de manager al clubului Universitatea:

Pe cine vă doriți manager general la U Cluj?

View Results

Loading ... Loading ...

Având în vedere că antrenorul Erik Lincar a fost adus de Ovidiu Blag, rămâne de văzut dacă aceasta va mai continua la Universitatea.

Momentan nu s-a comunicat nimic oficial în acest sens, dar potrivit surselor Sportul Clujean, tehnicianul va rămâne la „U”, alături de directorul sportiv Gabriel Giurgiu.

De ce ar fi plecat Blag de la „U” Cluj?

Plecarea lui Ovidiu Blag de la Universitatea Cluj a șocat întreaga suflare a „șepcilor roșii”, dar potrivit unor surse consultate de Sportul Clujean, fostul jurnalist le-ar fi mărturisit unor apropiați că presiunea a fost prea mare în aceste trei luni petrecute în cadrul clubului, iar stresul a început să îi afecteze starea de sănătate, acesta fiind unul dintre motivele pentru care a luat decizia să cedeze înaintea startului sezonului competițional 2021-2022.

Un alt motiv care ar fi putut duce la debarcarea lui Blag din conducere ar fi că acesta nu ar mai fi fost agreat de „gruparea UBB” care controlează din umbră clubul universitar.

Ovidiu Blag a fost desemnat pe 11 aprilie 2021 în funcția de manager general de către președintele Constantin Răduță, cei doi având o relație de prietenie mai veche.

Reporterul Sportul Clujean a încercat să îl contacteze pe Ovidiu Blag pentru ne oferi o poziție referitor la motivul plecării sale însă acesta nu a răspuns.

Written by 

8 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, timp în care am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, evenimente și culminând cu sportul, care a fost și va rămâne marea mea pasiune.

One thought on “Care ar putea fi motivele pentru care fostul jurnalist Ovidiu Blag a părăsit Universitatea Cluj? 4 variante pe care le are Răduță pentru postul de manager general

 1. Nu veniti cu presupuneri.
  Ovidiu Blag a demisionat cand si-a dat seama cu cine are de-aface.
  Si-a dat seama de mediocritatea si carcterul celor pe care pana acum i-a sustinut.
  Si Sabau a renuntat din aceleasi motive.
  Poate si-a dat seama ca nu ajunge sa aduci doar jucatori si intr-un timp extrem de scurt sa faci o echipa si sa ai si rezultate.
  Rezultatele se vede in jocurile de pregatire.Te bate si echipe din ligile inferioare caci sunt mai omogene.
  de cand a venit la U ,O. Blag a fost mereu in prima linie. Raduta a stat ca un kk in cucuruz si a asteptat ca Blag sa-si rupa gatul.
  Presiunea mare din club se datoreaza catorva pilangii care asteapta fiecare sa ajunga cat mai sus sa se faleasca cu functia de manager general . Oricum la U e diletantism la toate nivelele. Si lui Linkar ii sunt zilele numarate. Hinele din jurul lui abia asteapta. Falub,Dulca,Popescu de ce au plecat sau din cauza cui au plecat?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *