Victorie la scor de neprezentare pentru „U” Cluj în amicalul de la Mediaș

Clubul de fotbal FC Universitatea Cluj a disputat marți, 13 iulie, la Mediaș, cel de-al cincilea amical al verii, împotriva echipei de primă ligă Gaz Metan, scor 3-0 (1-0).

Tehnicianul Erik Lincar a trimis în teren următoarea formație în prima parte: Micle – Gîț, Vomir, Mitrea, Balgiu, Haită, Ribeiro, Blejdea, Hofman, Alexandru

Primul gol al partidei a venit în minutul 25 din gheata portughezului Sergio RIbeiro, reușită care a stabilit scorul pauzei.

După pauză, tânărul Vlad Moraru a majorat diferența la 2-0, iar Nicolae Pârvulescu a stabilit scorul final la 3-0 pentru alb-negri.

Următoarele amicale ale „șepcilor roșii” vor fi contra Ripensiei Timișoara (15 iulie) și celor de la SCM Zalău (16 iulie).

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *