O jucătoare polivalentă, cu meciuri în naționalele de junioare, transferată de „U” Cluj

Echipa de volei feminin „U” Cluj a anunțat al patrulea transfer din această vară, sosind în tricoul alb-negru o sportivă obișnuită cu loturile naționale.

Ioana Macarie a evoluat ultima dată la CSU Medicina Târgu Mureș, formație ce a ales să nu se înscrie în Divizia A1 pentru stagiunea 2021/2022, deși a evitat retrogradarea.

Voleibalista în vârstă de 19 ani poate acoperi două posturi, secund și libero. Tânăra a jucat și la CSȘ Toplița, provenind dintr-o familie de voleibaliști, tatăl ei fiind Marius Macarie, un cunoscut antrenor în voleiul românesc.

Sportiva a făcut parte din loturile naționale de cadete și junioare 1, cu care a obținut titlul de campioană și respectiv vice-campioană națională.

Noua jucătoare a Clujului își va continua în paralel și studiile, fiind în anul II la arhitectură.

„Sunt în anul II la arhitectură și mi-am dorit foarte mult să pot combina facultatea cu voleiul, mai ales că vin dintr-o familie de sportivi. Decizia de a veni la ”U” Cluj am luat-o ușor pentru că este un club de mare tradiție și cu rezultate excelente de-a lungul timpului. În plus mă voi reîntâlni cu câteva dintre fostele mele colege de la loturile naționale care fac și ele parte din „familia” universității.”, a declarat Ioana Macarie pentru u-cluj.ro

Foto: u-cluj.ro

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *