„U” Cluj îşi doreşte revenirea rapidă în Liga Florilor! O extremă cu prezenţe în cupele europene, cel mai recent transfer

Universitatea Cluj a început să bifeze tot mai des achiziţii de nivelul primei ligi în cadrul secţiei de handbal feminin.

Alexandra Orşivschi este cel mai recent nume transferat de „U” Cluj, extrema stângă fiind o prezenţă constantă în ultimele sezoane pe prima scenă.

Handbalista în vârstă de 27 de ani a evoluat ultima dată la SCM Craiova, cu care s-a salvat de la retrogradare în urma barajului de menţinere/promovare. Orşivschi a îmbrăcat în trecut tricoul echipelor Minaur Baia Mare, CSM Bistrița (actuala Gloria Bistriţa), HC Dunărea Brăila și CSU Neptun Constanța.

În stagiunea 2020/2021 din Liga Florilor a înscris 36 de goluri. De asemenea, are 12 reuşite în Cupa EHF pentru Craiova şi Brăila.

„Am decis să mă alătur echipei “U”Cluj deoarece îmi doresc să aducem echipa acolo unde îi este locul. Sunt nerăbdătoare să cunosc publicul și galeria clujeană, care sunt sigură că vor fi al 8-lea jucător.”, a declarat sportiva pentru Facebook U Cluj-Napoca Handbal Feminin.

Până în prezent, Alexandra Orşivschi este cea mai importantă jucătoare semnată de „U” pentru Divizia A.

Foto: Dan Potor (Fan Handbal)

Written by 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *