CFR Cluj și-a aflat posibila adversară din turul 3. Se conturează o revanșă cu Young Boys?

Tragerea la sorți pentru turul 3 preliminar UEFA Champions League a avut loc astăzi la sediul UEFA din Nyon, iar campioana României, CFR Cluj a fost împerecheată pentru un eventual duel cu învingătoarea dintre Slovan Bratislava și Young Boys Berna.

Dacă ardelenii își respectă statutul de favoriți în fața lui Lincoln, iar Young Boys trece de slovaci, se va reedita duelul de anul trecut dintre cele două echipe.

Elvețienii au fost adversari ai clujenilor în grupele Europa League din sezonul trecut. CFR nu a reușit să învingă echipa din Berna în niciuna din cele două meciuri remizând 1-1 în Gruia și pierzând în Elveția cu 1-2 după un meci dramatic, decisiv pentru calificarea în primăvara europeană.

Probabil cel mai tensionat meci al sezonului pentru CFR, returul de la Berna a fost influențat de arbitrajul îndoielnic al francezului Benoit Bastien care l-a eliminat pe Bălgrădean și a acordat penalty elvețienilor la scorul de 1-0 pentru CFR. De acolo spiritele s-au încins și partida s-a terminat cu victoria lui Youg Boys și încă două eliminări, ale lui Nsame și Djokovic.

Clujenii s-au declarat neîndreptățiți după acea partidă susținând că nu se impunea lovitură de la 11 metri la intervenția lui Bălgrădean și implicit acesta nu trebuia să fie eliminat.

Așadar, dacă această dublă va avea loc, va fi prilejul perfect pentru Camora, Deac și „compania” să-și ia revanșa în fața elvețienilor.

Daniel Kerekes

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *