Șumudică a dat vina pe teren și vânt după victoria CFR-ului din Gibraltar: „Nu mai există echipe mici”

CFR Cluj a obținut victoria în prima manșă a turului doi preliminar al UEFA Champions League, pe terenul campioanei din Gibraltar, FC Lincoln, scor 1-2, iar antrenorul Marius Șumudică a dat vina pe vânt și terenul imposibil de jucat după acest joc.

„Foarte greu, foarte greu, un teren imposibil de jucat, nici nu puteai să degajezi. În prima repriză am avut vântul contra, ați văzut și voi orice degajare ducea până la 15-16-20 metri și se oprea mingea în aer. Un teren imposibil de jucat, dar trebuie să ne concentrăm pentru că nu avem voie să primim gol în ultimele minute ale reprizei. Iar facem aceleași greșeli și trebuie să fim mult mai concentrați în astfel de momente.

Ați văzut, nu mai există echipe mici, pun presiune, se antrenează aici, cunosc terenul, nu este foarte ușor. A trebuit un șoc la pauză să sparg două sticle să se trezească ca să intrăm și să întoarcem meciul repede, după care eu cred că am controlat jocul și nu am mai avut niciun fel de probleme.

Condițiile atmosferice au fost incredibile, un vânt foarte puternic, dar nu mai contează, importantă este victoria, importante sunt cele trei puncte României pentru coeficient, important este că ne-am făcut viața ușoara pentru a doua rundă. Iată suntem aproape de un prim obiectiv, Conference League, unde este o rețetă financiară de succes pentru orice club din România”, a declarat antrenorul Marius Șumudică la finalul meciului câștigat în Gibraltar.

Ne așteaptă un meci extraordinar de greu cu Clinceni

„Va trebui să câștigăm și la Cluj, victoriile aduc victorii, este proverbul fotbalului, iar atunci va trebui să facem tot ceea ce ține de noi să câștigăm și acolo, dar până atunci ne așteaptă un meci extraordinar de greu la Călărași cu Clinceniul. Trebuie să ne recuperăm, să vedem ce jucători avem proaspeți și să îi folosim la ora jocului”, a mai susținut Șumudică.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Toate articolele →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *