„U” Cluj a început pregătirile pentru Liga Zimbrilor

Universitatea Cluj a revenit recent la antrenamente, clubul de sub Feleac pregătind startul stagiunii 2021/2022 din handbalul masculin românesc.

În antrenamentul deschis presei, din Sala Sporturilor „Horia Demian”, mai multe persoane angrenate în club au oferit câteva declaraţii.

Antrenorul Vladimir Vojvodic a spus următoarele:

„Avem o echipă tânără din care o bună parte o reprezintă băieții cu care am jucat anul trecut în liga secundă. Am considerat că merită să rămână și în actualul sezon și eu cred că pot juca în prima ligă. Pe lângă ei am reușit să aducem 3-4 jucători din Liga Zimbrilor și cu ei sperăm să facem ceva bun pentru “U” Cluj. Nu avem jucători puternici și de aceea vom miza pe viteză în joc, cu care cred că putem surprinde adversarii. Îmi doresc să jucăm bine și să ne luptăm nu numai pentru menținerea în prima ligă ci și pentru un loc cât mai bun.”, a declarat tehnicianul potrivit u-cluj.ro.

„Aş vrea ca suporterii să ştie că muncim din greu şi vom lupta în fiecare meci ca şi cum ar fi o finală!”

La rândul său, Liviu Hossu, managerul echipei a completat spusele antrenorului, adăugând şi că se speră la transferul unui handbalist străin în lot, restul sportivilor fiind toţi români:

„Sunt mulțumit că ni s-au alăturat câțiva jucători cu experiență și cred că putem să mergem din ce în ce mai sus. Sigur, în primul an trebuie să ne menținem în Liga Zimbrilor, un obiectiv foarte dificil dar în acelaşi timp foarte posibil cu jucători români și jucători tineri. Singurul străin pe care sper să reușim să îl aducem aici este băiatul antrenorului, Janja Vojvodic, un jucător care a făcut parte din lotul lui Vardar Skopje. Și da, cred că avem români foarte buni și clujeni foarte buni la handbal. Aș vrea ca suporterii să știe că muncim din greu și că o să luptăm la fiecare meci ca și când ar fi o finală. Vom da totul pe teren.”, a spus Hossu pentru sursa menţionată.

Foto: u-cluj.ro

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *