Nicolae Pîrvulescu, la prezentarea lotului lui „U” Cluj: „În acest sezon avem un lot bun și sper să demonstrăm acest lucru și pe teren”

Mijlocașul Nicolae Pîrvulescu speră ca Universitatea Cluj să nu mai rateze promovarea în noul sezon și să aducă bucurie suporterilor.

Suntem pregătiți pentru noul sezon, trebuie doar să începem și să fie totul bine. Sperăm din tot sufletul să nu mai ratăm promovarea în acest sezon, suntem concentrați și vrem să ne îndeplinim obiectivele. În acest sezon avem un lot bun și unit așteptăm să demonstrăm acest lucru în teren„, a spus Pîrvulescu

Vârful alb-negrilor consideră tragerea la sorți una bună și dorește să arate pe teren ceea ce lucrează cu Erik Lincar la antrenamente.

Cred că tragerea la sorți a fost una destul de bună pentru noi, jucăm acasă prima etapă și o să fie prezenți și suporterii, ceea ce ne avantajează foarte mult și abia aștept să îi vedem în tribună. Adversarii din acest an sunt puternici, sunt echipe bune și ne dorim să fim mai buni ca ei. Cu Erik Lincar colaborăm bine, ne place modul său de lucru și așteptăm să transpunem și în teren ceea ce lucrăm cu dânsul.” a încheiat Nicolae Pîrvulescu

Written by 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *