CFR Cluj la un pas să refacă cuplul Alibec-Budescu

După ce formația din Gruia a reușit să-l împrumute pe Denis Alibec de la Kayserispor, CFR Cluj este aproape să-l aducă și pe Constantin Budescu. Budescu ar urma să-și rezilieze înțelegerea cu Damac în această săptămână și să semneze cu „feroviarii”, astfel reușind să se refacă cuplul Budescu-Alibec cu care Marius Șumudică a triumfat în sezonul 2015-2016 ,aducând titlul în premieră celor de la Astra Giurgiu.

Patronul celor de la CFR Cluj a confirmat acest aspect pentru cei de la Fanatik:

”Budescu, în proporție de 80%, vine să semneze cu noi săptămâna aceasta. Ni-l dorim foarte tare! Sper să-și rezolve problemele cu arabii și să vină să refacă perechea cea mai tare din Liga 1, Budescu – Alibec.

Sunt convins că Șumudică va scoate maximum din acești doi jucători atât de talentați. Sunt foarte mulțumit de Șumi, e un antrenor inteligent, are acel ceva prin care tot vestiarul e trup și suflet cu el” a spus Neluțu Varga

Potrivit aceleiași publicații, Budescu ar urma să primească 25.000 de euro lunar+ o primă de instalare de 400.000 de euro.

În cele 12 partide pentru cei de la Damac, Budescu a reușit 4 pase decisive și a fost unul dintre jucătorii cheie care au ajutat formația arabă să se salveze de retrogradare.

FOTO: AL DAMAC

sportulclujean

Toate articolele →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *