„U” Cluj pregătită pentru debutul în Liga 2 după o victorie în amicalul cu Minaur Baia Mare

Universitatea Cluj a câștigat ultimul joc de pregătire disputat contra celor de la Minaurul Baia Mare cu 3-1, golurile „studenților” fiind înscrise de Ispas, Balgiu și Alexandru Boiciuc(jucător aflat în probe).

„Șepcile roșii” au început prima parte ceva mai greu primind un gol din partea oaspeților încă de la începutul jocului, după un contraatac rapid. Treptat jucătorii lui Erik Lincar au început să controleze jocul, dar abia în partea secundă au venit și golurile.

Golul egalizator a fost marcat de Ispas cu o lovitură de cap la colțul lung dintr-o fază fixă executată de Sergio Ribeiro. Al doilea gol a fost înscris din lovitură de la punctul cu var de Cristi Balgiu, care a șutat puternic în colțul din dreapta, iar ultimul gol a fost marcat de Alexandru Boiciuc cu un șut puternic din afara careului.

În prima parte Erik Lincar a mizat pe: Gorcea- Rus, Ispas, Gugu, Taub- Iaser Țurcan, Novac- Moraru, Haită, Pîrvulescu-Voinea

În a doua parte Lincar a ales să joace cu: Micle-Gîț, Ispas, Vomir, Mitrea- Dican, Balgiu- Ribeiro, Blejdea, Hofman- Boiciuc

Universitatea Cluj debutează în Liga a 2-a marți, 3 august, pe Cluj Arena de la ora 18:00 contra celor de la Politehnica Timișoara.

FOTO: Cătălin Stroia

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *