U-BT îl păstrează pe Modibo Diaby

U-Banca Transilvania se va baza și în sezonul următor pe tânărul Modibo Diaby în lotul echipei mari. Africanul, care deține și pașaport românesc, a făcut pasul de la Academia U-BT la seniori în vara anului trecut.

Sportivul originar din Mali este considerat unul dintre vârfurile generației 2003 din baschetul românesc, contribuind din plin la cucerirea titlului național de grupa U18 a clubului clujean. De asemenea, Diaby s-a remarcat la Euroliga juniorilor, unde a fost cel mai constant baschetbalist al ardelenilor.

În cadrul echipei de seniori, Diaby a bifat 15 meciuri, cu medii de 1.5 puncte, 1.6 recuperări și 0.3 assist-uri, potrivit FRB.

„Am decis să rămân la U imediat, pentru a le arăta oamenilor recunoștința față de tot ce au făcut pentru mine. M-au primit, mi-au oferit o pregătire bună și am participat la competiții mari. Îmi place foarte mult această echipă, care m-a considerat mereu un membru al familiei. De fiecare dată au vrut să mă ajute să îmi îndeplinesc visul.”, a declarat baschetbalistul african pentru u-bt.basketball.

Foto: adidasngt.com

sportulclujean

Toate articolele →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *