Alibec, entuziasmat după prima reușită în tricoul lui CFR Cluj: „Am venit la cea mai bună echipă din România”

Autorul golului victoriei în meciul cu Chindia Târgoviște, Denis Alibec a fost entuziasmat după prima reușită în tricoul alb-vișiniu. Acesta a susținut că „am venit la cea mai bună echipă din România”.

Mă bucur că am marcat și că suntem singura echipă cu 3 victorii. De asta am venit, să îmi ajut echipa și să marchez cât mai multe goluri. Nu pot să dau un procentaj, dar ușor, ușor îmi voi reveni din punct de vedere fizic.

Urmează probabil cel mai important meci la sezonului, cel cu Young Boys. O să încercăm să jucăm ofensiv și să câștigăm. Normal că unul dintre motive a fost să joc i cupele europene. Este cea mai mare echipă din țară. De asta am ales să vin aici”, a declarat Denis Alibec, la Telekom Sport, după meciul de sâmbătă seara.

CFR Cluj s-a instalat pe primul loc în Liga 1 după succesul cu Chindia, fiind prima formație care are maximum de puncte după trei etape, iar marți, 3 august, de la ora 22:00, va întâlni, pe teren propriu, gruparea Young Boys Berna, în prima manșă a turului trei preliminar UEFA Champions League.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *