A început turneul de tenis Winners Open WTA250. Româncele au dominat prima zi de calificări. Miliardarul Ion Țiriac și Simona Halep, invitați de onoare

Turneul internațional de tenis Winners Open WTA250 a debutat duminică, 1 august, la complexul sportiv Winners din Parcul Rozelor, cu rezultate excelente pentru jucătoarele din România.

Din cele 7 românce care au jucat în calificările de astăzi, 5 au câștigat și vor juca luni pentru un loc pe tabloul principal: Miriam Bulgaru, Gabriela Talabă, Vanessa Popa Teiușanu, Alexandra Dulgheru și Irina Fetecău.

Primul meci de pe terenul central a fost jucat de Miriam Bulgaru și Daniela Seguel. Miriam a reușit să întoarcă excelent meciul cu experimentata jucătoare din Chile (1-6, 6-2, 6-3).

În prima zi a avut loc și primul duel românesc dintre Gabriela Talabă și Ilinca Dalina Amariei. Senzația zilei a fost tânăra Vanessa Popa Teiușanu (17 ani), care a obținut prima ei victorie într-un turneu WTA.

Luni, 2 august vor continua pe terenurile secundare meciurile de calificari, iar pe terenul central vor avea loc primele meciuri de pe tabloul principal.

Ziua va fi deschisă, la ora 11.00, cu Kaja Juvan (Slovenia) și Marina Melinkova (Rusia). Vor urma 3 meciuri jucate de reprezentantele României. Evelyne Tiron o va întâlni pe teren pe Lara Arruabarrena (Spania), iar Briana Szabo (Wild Card) pe Katarzyna Kawa (Polonia), iar Gabriela Ruse pe Lesia Tsurenko (Ucraina).

După-masă, sunt programate primele meciuri de dublu care încep cu un duel românesc: Ana Bogdan și Jaqueline Cristian vs. Irina Bara și Mihaela Buzărnescu. Va urma meciul dintre Oana Simion și Gabriela Talabă și Oksana Kalashnikova (Georgia) și Tereza Mihalikova (Rusia).

Turneul de tenis Winners Open WTA250 are loc în 1-8 august, la Winners Sports Club din Cluj-Napoca. Pe tabloul principal se află, printre jucătoarele de top mondial, 6 românce: Ana Bogdan, Irina Bara, Jaqueline Cristian, Gabriela Ruse (Wild Card), Evelyne Tiron și Briana Szabo (Wild Card).

Țiriac și Halep, invitați de onoare la Winners Open

Astăzi, în a doua zi a turneului de tenis Winners Open WTA250, legenda tenisului românesc, Ion Țiriac și Simona Halep vor urmări meciurile în calitate de invitați de onoare.

Cei doi ajunge la complexul sportiv Winners Sports Club, în jur de ora 11.00 și sunt bucuroși să răspundă întrebărilor din partea presei, alături de directorul turneului, Patrick Ciorcilă.

Ion Țiriac și Simona Halep au ajuns duminică seară în Cluj și au făcut o vizită la complexul sportiv Winners Sports Club, unde au fost întâmpinați de directorul turneului, Patrick Ciorcilă.

Vom reveni cu o galerie foto din prima zi

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *