Mihaela Buzărnescu, în semifinalele Winners Open: „Nu îmi displace ideea de a locui în Cluj, e un oraș foarte frumos și oamenii sunt foarte calzi, foarte open”

Jucătoarea de tenis Mihaela Buzărnescu a rămas singura româncă în competiție la Winners Open WTA250, calificată în semifinale, iar aceasta spune că și-ar dori să câștige un turneu în România și la Cluj, oraș despre care spune că este foarte frumos, cu oameni foarte calzi, open, cu mâncare foarte bună și nu i-ar displace ideea de a locui aici.

„Mi-aș dori enorm să câștig acest meci și sper ca publicul să vine și mâine în număr cât mai mare, e weekend și îi aștept cu drag. Sunt singura româncă rămasă în competiție și sper să vină să mă susțină și să vadă toate meciurile de aici de la Winners Open. Este un turneu extraordinar de bine organizat și îl felicit pe Patrick pentru că a putut să facă un turneu de genul acesta.

E super important să ai fani în tribune, ne-au lipsit foarte mult pe perioada pandemiei când publicul nu avea voie la concursuri, ne hrănim cu aplauzele lor și cu susținerea lor, să ne uităm în tribune și să îi vedem cum ne aplaudă, cum se agită, decât să ne uităm la tribuna goală. Publicul românesc e super bine pregătit”, a declarat Buzărnescu.

Buzărnescu: „Ar fi incredibil să câștig un turneu în România”

„Nu mă gândesc la un trofeu pentru că mai sunt două meciuri de jucat și în primul rând cel de mâine e cel mai important, în funcție de rezultat voi putea juca duminică sau nu. Bineînțeles că ar fi incredibil de frumos să câștig un turneu în România și la prima ediție din Cluj, mai ales că îmi place foarte mult acest oraș. Nu îmi displace ideea de a locui aici, fiindcă este un oraș foarte frumos și oamenii sunt foarte calzi, foarte open, plus mâncarea e foarte bună, zona e foarte frumoasă.

Dar momentan nu am planuri de alte orașe, sunt în București și vom vedea ce îmi rezervă viitorul. Mă simt foarte bine aici, e foarte organizat totul, mai ales că putem merge și noi în centru să mâncăm sau să bem o limonadă și să ne relaxăm.

La US Open sunt înscrisă la dublu cu Irina Bara și sper să intrăm pe tablou și să jucăm cât mai multe meciuri și concursuri împreună și să ne apropiem de rezultatele din 2017-2018 pe care le-am avut împreună„, a mai declarat Buzărnescu.

Românca va întâlni sâmbătă, 7 august, în semifinalele Winners Open pe egipteanca Mayar Sheriff, de la ora 11:00.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Toate articolele →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *