Al doilea turneu WTA la Cluj-Napoca, anunțat în octombrie, la BT Arena

Directorul Winners Open WTA250, Patrick Ciorcilă, a anunțat vestea cea mare în cadrul festivității de premiere la finalul turneului outdoor de la Winners Sports Club.

Următorul turneu va fi indoor, în perioada 25-31 octombrie 2021, la Sala Polivalentă BT Arena, iar meciurile se vor juca pe hard. Astfel, Cluj-Napoca devine singurul oraș din Europa care deține 2 licențe WTA!

Patrick Ciorcilă, directorul turneului Transylvania Open:

Vă mărturisesc că acest turneu a fost o provocare din multe puncte de vedere, am intrat în marea familie WTA cu câteva luni în urmă. Cu ajutorul echipei mele dedicate, ghidați de echipa WTA, pe care vrem să o adoptăm permanent la Cluj am reușit în 3 luni să realizăm ceva incredibil.

Vă mulțumesc tuturor pentru pasiunea depusă în acest proiect și orele nedormite că să iasă totul perfect. Aș vrea să fac un anunț extraordinar, sunt emoționat să-l fac. Vreau să vă anunț că în 25 octombrie vom avea un alt turneu WTA la Cluj, în BT Arena! Vă așteptăm pe toți.

Va fi o săptămână specială. Cu permisiunea Giuliei, sunt extraordinar de bucuros să anunț că în acest an vom găzdui la Cluj-Napoca un nou turneu WTA, indoor, în BT Arena. Va fi ultimul turneu înainte de Finalele WTA și ne așteptăm ca mulțe jucătoare de top să participe la el”.

Giulia Orlandi, WTA Vice President on site operations: „Cu siguranță meritați un loc în calendarul WTA și sunt foarte bucuroasă să dau girul pentru un nou eveniment indoor organizat în BT Arena din Cluj-Napoca, în luna octombrie. Sper să vă revăd pe toți pentru a ne bucura împreună de un nou turneu WTA„.

Mesajul lui Patrick Ciorcilă, cel mai tânăr director de turneu WTA.

Campioana ediției 2021 a Winners Open, Andrea Petkovic, deja și-a manifestat interesul de a reveni, în toamnă, la Cluj, pentru a participa la noul turneu. În total, 32 de jucătoare se vor întrece la simplu și 16 echipe la dublu. În joc vor fi puse 280 de puncte WTA și premii de 235.238 de dolari.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *