Bogdan Lobonț, fost antrenor la „U” Cluj, desemnat selecționer al naționalei U20 a României

Fostul portar al echipei naționale a României, Bogdan Lobonț, a fost numit de FRF în funcția de selecționer al nou înfiintaței reprezentative U20.

Federația Română de Fotbal a decis înființarea selecționatei U20 în toamna anului trecut, iar recent a fost numit primul selecționer al noii reprezentative. Fostul antrenor al Universității Cluj, Bogdan Lobonț, este alesul FRF pentru a conduce naționala U20 în următoarea perioadă.

Fostul internațional a avut parte doar de scurta experiență pe banca “Șepcilor roșii” și apoi a lucrat în staff-ul lui Cosmin Contra la echipa națională de seniori, iar acum va conduce una dintre reprezentativele de tineret ale României.

„Sunt bucuros și emoționat în același timp de alegerea făcută. Am același sentiment pe care l-am avut atunci când am fost convocat pentru prima dată la echipa națională.

Aștept cu nerăbdare prima acțiune, cea din septembrie, ca să ne cunoaștem. Sunt convins că împreună reușim să scoatem maximum din potențialul echipei, atât din jucători, cât și din stafful tehnic”, a declarat Lobonț.

Programul naționalei U20 în perioada următoare:

  • 2 septembrie: România U20 – Portugalia U20
  • 6 septembrie: Anglia U20 – România U20
  • 7 octombrie: România U20 – Cehia U20
  • 11 octombrie: Germania U20 – România U20
  • 11 noiembrie: România U20 – Polonia U20

sportulclujean

Toate articolele →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *