„U” Cluj dispută restanța cu SCM Timișoara în SuperLiga CEC Bank

Rugbyștii clujeni primesc vizita bănățenilor pe terenul din Parcul Sportiv „Iuliu Hațieganu”, miercuri dimineața (18 august), începând cu ora 11.00.

Cele două grupări s-au întâlnit și în prima săptămânii a lunii august, atunci pentru un meci din Cupa României, adjudecat de alb-violeți cu 48-7.

În turul SuperLigii, Timișoara s-a impus pe teren propriu cu 59-19.

„Dacă aș spune că atmosfera este foarte bună, ar însemna că evit complet adevărul. Nu este o noutate, dar din păcate de ceva vreme ne confruntăm cu o mare lipsă de jucători în componența lotului. O parte dintre băieți sunt accidentați, iar alții au plecat de la echipă din motive personale, iar asta creează mari dificultăți, din primăvară jucăm cu un efectiv incomplet.

Meciul cu Timișoara va fi un meci destul de greu de abordat, având un lot de jucători foarte restrâns va fi un meci cu o uzură destul de mare. Chiar și așa, asta înseamnă că cei care vor fi în teren miercuri vor da absolut tot, până la capăt. Acesta este spiritul adevărat al unui jucător de rugby. Este singurul lucru pe care jucătorii clujeni încă nu l-au pierdut.”, a declarat Cristian Săuan, antrenorul „studenților” clujeni, pentru Facebook RUGBY U Oficial.

Înaintea acestui joc restant din etapa a 8-a, „U” Cluj se află pe locul 5 în clasament, în timp ce bănățenii sunt cu o poziție mai sus, pe 4.

Jocul va fi transmis în direct pe postul TVR Cluj.

Foto: u-cluj.ro (Brădeanu Photography)

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *