EuroVolley 2021 – Debut cu stângul pentru România la Europeanul de volei feminin de la Cluj-Napoca – FOTO

Echipa națională a României a debutat cu stângul Campionatul European de volei feminin desfășurat concomitent în patru orașe, între care și la Cluj-Napoca, fiind învinsă cu scorul de 1-3 de reprezentativa Turciei, vicecampioană europeană.

„Tricolorele” pregătite de Luciano Pedulla au avut un început entuziasmant de meci în BT Arena din Cluj-Napoca și au preluat conducerea în primul set, pe care l-au câștigat, la limită, scor 25-23. Setul secnd a fost unul dezastruos pentru românce, cedat cu 10-25, iar turcoaicele și-au adjudecat setul al treilea (20-25).

România a căzut fizic și nu a mai avut puterea să întoarcă soarta partide și a cedat și în setul decisiv cu 17-25.

Accesul s-a făcut cu prezentarea certificatului de vaccinare sau a unui test PCR negativ, iar puținii spectatori prezenți în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca au creat o atmosferă demnă de un turneu final și le-au încurajat pe voleibalistele României pe toată durata partide.

România a evoluat curajos în fața unui adversar redutabi, oferind un joc bun la blocaj, în timp ce la recepție a avut de suferit.

Următorul joc oficial pentru România din Grupa D va avea loc sâmbătă, 21 august, de la ora 20:30, împotriva Suediei.

[Best_Wordpress_Gallery id=”14″ gal_title=”EuroVolley 2021 – Romania – Turcia, Cluj-Napoca”]

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *