Unirea Dej joacă pentru a treia oară acasă în primele patru etape. Șelimbărul lui Vâtcă și Curtean, următorul adversar

Unirea Dej primește vizita formației sibiene CSC 1599 Șelimbăr (până în această vară Viitorul Șelimbăr), fiind primul duel din acest sezon pentru gruparea lui Dragoș Militaru în fața unei nou-promovate.

Șelimbăr a făcut parte din seria a VII-a în eșalonul al treilea, dominându-și autoritar grupa, pentru ca mai apoi să se impună la barajul de promovare într-o finală cu Măgura Cisnădie.

Formația nou-promovată în Liga 2, reînființată în 2016 pentru a fi continuatoarea Sevișului Șelimbăr, vechea formație din comuna situată la 4 kilometri de Sibiu, n-a evoluat niciodată până acum la nivelul primelor două ligi din România.

În lotul alb-roșilor se regăsesc jucători cunoscuți la nivelul primei ligi din România, cum ar fi Cosmin Vâtcă (ex – FCSB, CFR sau „U” Cluj), Alexandru Curtean (ex – Poli Timișoara, Dinamo, Gaz Metan Mediaș), Daniel Tătar (ex – FC Brașov, FC Hermannstadt) sau Alexandru Neacșa (ex – Gaz Metan Mediaș, FC Hermannstadt).

Noi transferuri în săptămâna meciului cu Unirea Dej

Recent, formația antrenată de Eugen Beza a anunțat trei transferuri, fiind aduși Alexandru Vodă și Radu Criștiu, respectiv atacantul italian cu origini ivoriene Massimo N’Cede Goh.

Goh și-a făcut junioratul la Juventus Torino, de unde a fost pe rând împrumutat la Carpi, Virtus Verona sau Arsenal Kiev II. Atacantul de 1.93 metri a evoluat cel mai mult în Serie C și D din Italia, având selecții la naționalele U15 și U16 ale „Squadrei Azzurra”.

În ceea ce privește parcursul echipei, CS Comunal Șelimbăr a debutat cu o victorie în Liga 2, scor 3-1 pe teren propriu cu Dacia Unirea Brăila, după ce sibienii au punctat de trei ori în decurs de trei minute. Ulterior au urmat eșecuri cu Unirea Slobozia și Ripensia Timișoara, ambele cu același scor, 0-2.

Meciul dintre Unirea Dej și CSC 1599 Șelimbăr este programat pentru sâmbătă, 21 august, de la ora 11.00 pe „Municipalul” dejean, arbitrii delegați fiind Andrei Baciu (la centru – Botoșani) respectiv asistenții Adrian Mihăiță Noroc (Botoșani) și Ioan Daniel Humița (Armeniș, Caraș-Severin). Partida va fi transmisă pe pagina de Facebook FC Unirea Dej oficial.

Foto: Instagram FC Unirea Dej Oficial (Anca Țepei)

Bucsi Krisztian

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *