Dragoș Militaru (antrenor Unirea Dej): „Era clar că la un moment dat o să și câștigăm, fiindcă progresăm de la o săptămână la alta”

Unirea Dej s-a impus cu 3-0 în fața CS Comunal 1599 Șelimbăr, în etapa a 4-a din liga secundă. Uniriștii au câștigat în premieră în acest sezon, totodată bifând primul succes în Liga 2 după 14 ani și 5 luni!

La final, antrenorul Dragoș Militaru a oferit câteva declarații pentru pagina de Instagram a clubului:

„Mă bucur pentru prima noastră victorie, am întâlnit un adversar cu jucători ce au multe meciuri în prima ligă, experimentați. Cred că a fost un meci frumos, plăcut pentru spectatori mai ales că s-a încheiat cu victoria noastră. Nu știu dacă 3-0 este scorul corect, dar per ansamblu victoria e meritată, am avut destul de multe ocazii, asemenea ultimelor jocuri și mă bucur că n-am luat gol.

Sunt deja trei meciuri la rând fără gol primit! Îi felicit pe băieți pentru atitudinea avută și pentru felul în care muncesc zi de zi, cum se dăruiesc. Era clar că la un moment dat o să vină și această victorie, pentru că noi am fost într-un progres de la o săptămână la alta.”

„Alex Pop are nevoie de acest mediu și mă bucur pentru reușitele lui”

Antrenorul a ținut să-l felicite pe Alex Pop, autorul primului hattrick din actuala stagiune a ligii secunde:

„Sincer, mă bucur foarte tare pentru el, e un băiat serios, inteligent, își vede de treabă, muncește mult. E într-un sezon în care, probabil, are nevoie de acest mediu, pentru că în ultimele două sezoane deși a avut realizări, nu a jucat foarte mult. Mă bucur pentru reușitele lui, dar e și meritul celorlalți că au adus mingile în poziții bune ca el să înscrie.”

Tehnicianul crede că jucătorii săi au scăpat de o povară după ce au marcat primul gol în Liga 2:

„Blocați nu știu dacă e cuvântul potrivit. Noi am avut foarte multe ocazii, în primele trei etape am avut peste 30 de ocazii în total și pur și simplu mingea n-a intrat în poartă. Am luat puncte, azi am fi putut marca și mai mult și cred că băieții sunt puțin mai liniștiți mental. Ei muncesc foarte mult și asta e important și mă bucur că se lasă pregătiți în ritmul pe care ni-l dorim noi, iar asta se vede pe teren, în fiecare săptămână, că sunt într-un real progres.”

„Sper să avem un joc consistent în Cupă”

Militaru își dorește cât mai mulți fani alături, mai ales că următorul adversar de acasă va fi CSA Steaua:

„Aș vrea să fie cât mai mulți de fiecare dată, de toate vârstele, pentru că mereu am spus-o că ei ne dau un impuls și ne împing de la spate. Meciul următor acasă va fi cu Steaua și sper să fie stadionul plin!”

Dejenii pun preț și pe Cupa României, unde vor da peste Gloria Bistrița în turul III:

„Până la Steaua urmează Cupa, marți, care e un obiectiv și pentru noi, ne dorim să progresăm în fiecare competiție. După meciul din Cupă o să vorbim și despre deplasarea la Brașov! Sper să avem un joc consistent și să trecem mai departe în Cupă, să reușim să dăm minute tuturor celor care au evoluat mai puțin până acum.”

Foto: Instagram FC Unirea Dej Oficial

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *