Lincar, realist după înfrângerea cu Poli Iași: „E clar că ei au fost mai puternici astăzi, au câștigat mai multe dueluri”

Universitatea Cluj a pierdut primul joc din acest sezon în fața Politehnicii Iași cu 2-0, iar la finalul confruntării, antrenorul „șepcilor roșii”, Erik Lincar, a recunoscut superioritatea adversarului în meciul de astăzi:

„A fost un joc modest, urât de luptă. Până la urmă e clar că ei au fost mai puternici astăzi, au reușit să câștige mai multe dueluri. A fost acea situație de penalty din prima repriză care cred eu că a făcut diferența. Îmi pare rău pentru echipa mea, că nu am reușit mai ales în a doua repriză când am făcut trei schimbări să revenim și să punem mai multă presiune pe adversar.” a precizat Lincar

Acesta a mai vorbit și despre strategia adoptată de gazde:

„Ei au fost foarte duri de la început, dar din păcate tot ei s-au accidentat și s-a văzut că au jucat cu o determinare. Era clar că Iașiul va încerca totul pentru că aveau după 3 etape 0 puncte. Până la urmă această strategie le-a reușit și au obținut toate punctele. Liga 2 este un campionat bazat pe determinare și luptă.”

La final antrenorul „studenților” a vorbit despre următoarele meciuri:

„Ne propunem ca în fiecare joc să obținem toate cele trei puncte. Reprezentăm o echipă de tradiție care în acest an își dorește foarte mult promovarea și sper să trecem peste acest moment de la Iași. O să avem și un joc în Cupă care o să fie complicat pentru noi, dar toate gândurile merg către acel joc cu Metaloglobus, care trebuie să-l câștigăm.” a încheiat Erik Lincar

Written by 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *